actekų meno pranašystė Suvenyrinė moneta Monetų kalendoriaus dekoravimas Kolekcinės monetos Kultūros iššūkis Monetų dovana

€1.72 €2.64

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Desk Sets
  • Model Number - Souvenir Coin
  • Origin - Mainland China
  • Material - Metal
  • Size - 4*4*0.3cm

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Premium kokybė: Mūsų produktas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir meistriškumo, užtikrinant jo ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą.

Puiki dovana: Šis daiktas yra ne tik funkcionalus, bet ir puiki dovana bet kokiai progai. Dėl aptakaus dizaino ir aukščiausios kokybės jis yra išskirtinė dovana.

Apsauga nuo rūdžių: Mūsų produktas yra specialiai apdorotas, kad būtų atsparus rūdims ir korozijai, užtikrinant, kad jis išliktų geriausios būklės net reguliariai naudojant ir veikiant drėgmei.

Patvarus: Sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, mūsų gaminys sukurtas taip, kad atlaikytų kasdienį nusidėvėjimą. Jo tvirta konstrukcija ir aukščiausios kokybės medžiagos užtikrina, kad jis gali atlikti net sunkiausias užduotis.

Puikus klientų aptarnavimas: Mes didžiuojamės teikdami išskirtinį klientų aptarnavimą. Mūsų komanda yra pasirengusi padėti iškilus bet kokiems klausimams ar rūpesčiams, užtikrindama teigiamą apsipirkimo patirtį mūsų klientams. Pavadinimas:Souvenir Coin

Medžiaga: metalas

Dydis:4*4*0.3cm

Spalva:Kaip rodyti

Komplekte yra:1 PC suvenyrinė moneta

Šilti patarimai:

1.Dėl šviesos ir monitorių efekto spalvos gali šiek tiek skirtis.

2.Prašome leisti šiek tiek paklaidų dėl rankinio matavimo. Ačiū už supratimą!

3.1cm = 10mm = 0.39''

Visi atsiliepimai

Susiję produktai