Kombinuotas kvadratinis dailidės mobilus kampo matavimo liniuotės įrankis Nešiojamas stumdomas kvadratinis liniuotės matavimo įrankis dailidžių plytelėms

€6.33 €14.06

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jo aiški ir tiksli nerūdijančio plieno apdailos liniuotė leidžia reguliuoti ir tikrinti horizontalius ir vertikalius paviršius. Turėdamas daugybę funkcijų, šis įrankis puikiai tinka rangovams, statybos profesionalams ir "pasidaryk pats" entuziastams, dirbantiems su bet kokiu projektu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Carpenter Square Tool

Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS

Produkto dydis: apie 3 cm / 1.18 colių

Svoris: apie 250 g

Pakuočių sąrašas:

1* Dailidės kvadratinis įrankis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengvas valdymas: Šis dailidės kvadratinis įrankis suteikia tikslius 90 laipsnių ir 45 laipsnių kampų matavimus, todėl jis yra puikus įrankis įvairiems matavimo poreikiams tenkinti. Tiesiog naudokite jį kaip išorinį bandymo kvadratą, rašytuvą ar matuoklį ir kiekvieną kartą pasiekite tikslius rezultatus.

2.Puikus patvarumas: Pagamintas iš nerūdijančio plieno, užtikrinantis išskirtinį patvarumą, šis dailidės kvadratinis įrankis gali pasigirti aiškiais ir tiksliais žymėjimais, užtikrinančiais tikslius tiesius ir išlenktus matavimus.

3. Su reguliuojama kvadratine galvute: Pagerinkite savo meistriškumą naudodami mūsų dailidės kvadratinį įrankį.Lengvai pasiekite tikslius matavimus ir žymėjimą bei pagerinkite darbo efektyvumą reguliuodami ir tikrindami horizontalius ir vertikalius paviršius.

4. Kelios funkcijos: Sklandžiai išmatuokite ir pažymėkite kampus ant bet kurios medžiagos naudodami šį universalų dailidės kvadratinį įrankį. Jo apverčiama kontūro galvutė su skalėmis suteikia daugybę funkcijų bet kokiam medienos apdirbimo projektui, užtikrindama tikslumą ir paprastą naudojimą.

5. Plačiai naudojamas: Dailidės kvadratinis įrankis patenkina rangovų, statybos profesionalų ir "pasidaryk pats" entuziastų projekto poreikius.Šis universalus įrankis skirtas žymėti, matuoti ir pjauti kampus ant įvairių paviršių, tokių kaip medis, metalas ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai