Medinis verpalų dubuo Apvalus tekstilinis verpalų vilnos laikymo dubuo Neslidus nėrimo organizatorius Laikymo laikiklis "Pasidaryk pats" mezgimo nėrimo sruogos

€16.39 €22.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Set Type - no
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - Wooden Yarn Bowl
  • Material - Wood
  • Storage Type - Yarn Storage
  • Type of Wholesale - no

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

*Išskirtinis meistriškumas: šis medinis verpalų dubuo yra pagamintas iš išskirtinio meistriškumo, užtikrinant jo ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą.

* Patvari medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės medinių medžiagų, šis verpalų laikymo dubuo yra tvirtas ir tvirtas, todėl yra patikimas sprendimas verpalų organizavimui.

* Optimalus dizainas: Apvali šio medinio dubenėlio forma yra specialiai sukurta taip, kad dirbant verpalai nesusipainiotų ar nenuriedėtų, todėl jums būtų lengviau megzti ar nerti.

* Efektyvus funkcionalumas: Naudodami šį verpalų dubenį, galite patogiai įdėti verpalus į vidų ir įsriegti juos per spiralinę angą, kad mezgimas ar nėrimas vyktų sklandžiai ir nepertraukiamai.

*Universalus naudojimas: Be to, kad šis medinis dubuo yra praktiškas siūlų laikymo sprendimas, jis taip pat tarnauja kaip puikus dekoratyvinis elementas jūsų mezgimo ar nėrimo erdvei, suteikiantis elegancijos ir šilumos.

Specifikacijos:

Dalies pavadinimas: Medinis verpalų dubuo

Medžiaga: medinė

Dydis: 15 * 15 * 8cm

Spalva: Ruda, gėlių spalva

Pakuote sudaro:

1x medinis verpalų dubuo

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai