skirta ASUS TUF žaidimams FX505 FX505G FX505D FX505GD FX505GE FX505GM FX505DY FX505DV FX505dt klaviatūra JAV rusų ispanų kalba su RGB

€36.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - srhtennew
  • Part Number - FX505
  • Compatible Brand - Asus
  • Model Number - FX505
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sąlyga: Nauja

Kalba: JAV, rusų arba ispanų

Foninis apšvietimas / foninis apšvietimas: RGB arba TAIP

Tinka ASUS TUF žaidimams FX505 FX505G FX505D FX505GD FX505GE FX505GM FX505DY FX505DV FX505dt nešiojamas kompiuteris

Išbandyta prieš išsiuntimą ir 100% veikia

Garantija: 3 mėnesiai

Pastaba: prieš užsakydami

patikrinkite nuotraukas ir aprašymą Nata

Atidžiai patikrinkite, ar modelis, išdėstymas, kalba, spalva, nukreipimas, jungiklis, skaitmeninė klaviatūra, foninis apšvietimas, sąsaja, varžto skylės padėtis ir kt. atitinka tai, ko jums reikia, Jei paveikslėlis neatitinka aprašymo, pirmenybė teikiama nuotraukai arba pasitarkite su klientų aptarnavimo tarnyba

Grąžinimas

ir garantija 1) Visos prekės yra išbandytos ir geros būklės prieš išsiuntimą.

2) Jei gavote neteisingą ar nekokybišką prekę, gavę prekę susisiekite su mumis dėl pakeitimo arba pinigų grąžinimo.

3) Dėl bet kokių asmeninių priežasčių (ne pardavėjo klaidos) grąžinti pinigus, susisiekite su mumis per 14 dienų. Grąžinamos prekės turi būti originalios būklės, o grąžinimo siuntimo mokestis turėtų būti pirkėjo sąskaita. Pinigai bus grąžinti gavus grąžintą prekę. Pirkėjai yra atsakingi už žalą ir nuostolius grąžinimo metu. Jei prekės sugadinamos jas grąžinant, pirkėjai negaus visos pinigų sumos.

4) Mes teikiame trijų mėnesių priežiūrą. Sugedusios prekės garantiniu laikotarpiu gali būti grąžintos. Pirkėjai turėtų padengti siuntimo išlaidas. Susisiekite su mumis dėl grąžinimo adreso. Mes juos kuo greičiau suremontuosime arba pakeisime.

5) Garantija netaikoma daiktams, kurie yra fiziškai sugadinti arba kurie NĖRA normaliai eksploatuojami, pvz., Netinkamas naudojimas ir netinkamas montavimas.

Atsiliepimus

Patenkinti visą jūsų pasitenkinimą yra mūsų tikslas, ir mes visada esame čia, kad suteiktume jums geriausias paslaugas. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbūs. Maloniai skirkite minutę, kad paliktumėte mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių įvertinimą, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis. Jei turite kokių nors rūpesčių ar reikalų su mūsų daiktais, prieš palikdami neutralius ar neigiamus komentarus, susisiekite su mumis. Patikėkite mumis, kad mes padarysime viską, kad juos išsiaiškintume jūsų pasitenkinimui. Nekantraujame su jumis bendrauti.

Jūsų palaikymas ir supratimas yra labai vertinami.

Ačiū.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai