Ledo pakuotė traumoms Vandeniui atsparus karščiui atsparus ledo maišai Moterys ir vyrai Užsiėmimai lauke Galvos skausmo priedai Mėlynės Iškilimai

€3.78 €5.41

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Size - L
  • Origin - Mainland China
  • Type - Pocket, Multi Tools

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis ledo pakuotės krepšys puikiai tinka raminti skaudančius raumenis ir sumažinti patinimą. Pagaminta iš odai draugiškų medžiagų, ji nedirgins jūsų odos. Tai patogu ir paprasta naudoti, ją galima tepti ant įvairių kūno dalių, tokių kaip krūtys, pėdos ir galva. Būtina turėti kiekvienam namų ūkiui!

Specifikacijos:

Svoris: 6 coliai: apie 70 g, 9 coliai: apie 100 g, 11 colių: apie 130 g

Medžiaga; Poliesteris + PVC vandeniui atspari danga

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Ledo krepšys

Nata:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo objekto!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelius dydžių skirtumus.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Išskirtinai patvarus: Mūsų ledo maišai yra pagaminti iš vandeniui ir sandarumo nepraleidžiančios vidinės PVC dangos ir nėra lengva sulaužyti patvarią poliesterio medžiagą. Tai užtikrina, kad maišas išliktų sausas, o ledas ilgas valandas būtų gerai prižiūrimas.

2. Patogus raminimas: mūsų ledo maišeliai yra pagaminti iš minkšto ir patvaraus audinio, kuris nedirgins odos. Pentagramos raštas yra patogus liesti ir paprastas bei madingo dizaino.

3.Multi-Functional Ice Bag: Su mūsų karščiui ir šalčiui atspariais ledo maišeliais galite tepti tiek šaltą, tiek karštą skanėstą, kad palengvintumėte diskomfortą ir paskatintumėte gijimą. Idealiai tinka traumoms ir raminantiems skausmams gydyti, dėl savo universalumo jį būtina turėti kiekvienam namų ūkiui.

4.Be vargo raminantis: iš anksto atšaldę ar įkaitinę, tiesiog užpildykite maišelį vandeniu ir pradėkite jį naudoti.Daugkartinio naudojimo ledo pakuotės palaiko temperatūrą ilgesnį laiką, todėl išvengsite dažno papildymo vargo.

5. Universalus sprendimas: Šis ledo maišelis yra universalus sprendimas, skirtas nuraminti skaudančius raumenis, slaugyti žindymo diskomfortą ir dar daugiau. Puikiai tinka šeimos gyvenimui ar veiklai lauke, naudokite jį ant bet kurios kūno dalies, kad galėtumėte greitai ir patogiai gydytis šaltu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai