garsiakalbių kabelių jungtys garso vaizdo lizdas kištukas kabelio jungtis garso kabelio kištukas adapteris garso jungtys garsiakalbių kištukai vyriški

€2.27 €4.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - CLIPS
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote patikimų garsiakalbių laidų jungčių? Mūsų jungtys yra tvirtos ir patvarios, todėl puikiai tinka naudoti jungiant garso ir vaizdo įrangą. Suvirindami lengvai prijunkite juos prie kitų kištukų ir prietaisų, kad visas procesas būtų be rūpesčių.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Garsiakalbio laido adapterio kištukas

Spalva: juoda raudona/juoda ir balta

Medžiaga: varis

Savybės: garso kištukas

Grynasis svoris: apie 10 g

Produkto dydis: (apytiksliai)14 * 10 * 1cm / 5.51 * 3.94 * 0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Garsiakalbio kištukas

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ypatingas dizainas: Šie kištukai naudojami jungiant garso ir vaizdo įrangą ir juos nėra lengva atlaisvinti.Jie turi lotoso sąsajos dizainą, kurį galima lengvai ir tvirtai įkišti į lizdus.

2.Top Kokybiškos medžiagos: Šie aukštos kokybės variniai garsiakalbių laidų kištukai pasižymi auksu, kad būtų atsparūs dilimui. Pagaminti iš patvarių medžiagų, jie yra patikimas pasirinkimas ilgalaikiam naudojimui.

3. Puikus meistriškumas: Mūsų garsiakalbių laidų kištukai demonstruoja puikų meistriškumą ir erozijai atsparų, rūdžių suvirinimo galvutės dizainą, kad būtų užtikrintas puikus ryšys. Lengvai patirkite stabilius ir patikimus ryšius.

4. Sklandus ryšys: Mūsų garsiakalbių laidų kištukai leidžia be vargo susieti vaizdo įrangą su garsiakalbiais, užtikrinant sklandų garso ir vaizdo signalų perdavimą.

5. Naudokite paprastai: Mūsų garsiakalbių laidų kištukai turi AV vyriško kištuko dizainą, kad būtų lengva sujungti įrenginius.Atsisveikinkite su sudėtingomis jungtimis, nes mūsų patogūs kištukai be vargo jungiasi su vyriškais arba moteriškais kištukais, užtikrindami sklandžią integraciją.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai