Viskas įskaičiuota" garso grotuvo apsauginis dėklas, apsauginis dėklas, apsaugantis nuo kritimo, plaunamas nešiojimo dėklas Saldainių spausdinimas su pakabinama virve, skirta "Yoto Mini".

€0.47 €12.88

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Audio Player Protective Case
  • Item Type - Shell
  • Material - Silica gel
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Medžiaga: silikonas

Matmenys: kaip nurodyta diagramoje

Svoris: apie 42.9g

Kiekis: 1Vnt

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Į pakuotę įeina:

1 x Garso grotuvo apsauginis dėklas

1 x Rankinis diržas

Funkcijos:

1. Specialiai pritaikytas: Šis silikoninis apsauginis dėklas yra specialiai sukurtas ir pagamintas taip, kad puikiai tiktų vaikų garso grotuvams. Jis apsaugo įrenginį nuo įbrėžimų, dulkių ir kritimų, taip pat suteikia stiliaus ir asmenybės.

2. Patvari apsauga: Šis garso grotuvo dėklas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri gali apsaugoti išskirtinį vaikų muzikos grotuvų dizainą nuo įbrėžimų ir įlenkimų. Taip pat lengva valyti ir prižiūrėti.

3. Lengva nešiotis: Garso grotuvo silikoninis dangtelis yra su rankiniu dirželiu, leidžiančiu vaikams nešiotis grotuvą, kad ir kur jie eitų.

4.Bekvapis ir elastingas: Pagamintas iš silikoninės medžiagos, šis garso grotuvo dėklas užtikrina gerą amortizaciją. Jį lengva valyti ir neslysti, neleidžiant jūsų įrenginiui nukristi ir sugadinti.

5. Šis garso grotuvo dėklas turi lengvo slydimo ir išjungimo mechanizmą, leidžiantį per kelias sekundes įdiegti jį į "Kids" muzikos grotuvus. Jis sukurtas taip, kad tvirtai ir saugiai priglustų, apsaugotų jūsų įrenginį nuo įbrėžimų ir smūgių.

Visi atsiliepimai

2024-01-20

/

Pirkėjas

Wrong color delivered


Susiję produktai