Vežimėlis Rankinės rankinės kumštinės pirštinės Vežimėlio rankenos dangtelis Šiltos pirštinės Vežimėlio rankena Dangtelis Rankinukas Antifrizas Universali šilta žiema

€9.17 €18.35

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - COTTON
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pristatome mūsų pirštines vežimėliui! Apsaugokite rankas geru šilumos izoliacijos efektu. Slėpti mygtukas suteikia patogumo. Mašina arba rankomis plaunama 30 ° C temperatūroje, kad būtų lengva prižiūrėti. Puikiai tinka globėjui keliaujant.

Specifikacijos:

Pavadinimas:Stroller Gloves

Stilius: vientisa vairo pirštinė juoda, vientisa vairo pirštinė pilka

Produkto dydis: (apytiksliai) 46 * 23 cm / 18.11 * 9.06 colių

Medžiaga: 600D vandeniui atsparus Oksfordo audinys, aksomas

Pakuočių sąrašas:

1 x Vežimėlio pirštinės

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva montuoti: saugiai pritvirtinkite mūsų vežimėlio pirštines prie vežimėlio mygtukais ir mėgaukitės šiltomis ir apsaugotomis rankomis.Laikykite juos patogiai įjungtus naudodami paprastą montavimą.

2. Atsparus vandeniui ir šiltas: patirkite izoliaciją su mūsų vežimėlio pirštinių aukštos kokybės poliarinės vilnos vidiniu sluoksniu ir ekologišku, vandeniui atspariu Oksfordo audinio išoriniu dangteliu. Būkite šilti ir jaukūs atšiauriame klimate, tuo pačiu būdami ekologiški.

3. Reguliuojamas ir patogus: laikykite rankas prigludusias prie mūsų vežimėlio pirštinių intensyvios šilumos fiksavimo vilnos medžiagos. Presavimo smeigės leidžia lengvai pritvirtinti arba nuimti pirštines nuo vežimėlio rankenos. Pritaikomas bet kokio dydžio rankai yra įmanomas reguliuojamu riešo dirželiu.

4. Priežiūra be rūpesčių: laikykite vežimėlio pirštines švarias be didelių pastangų. Tiesiog nuplaukite ir nusausinkite po naudojimo arba skalbkite mašina / rankomis 30C temperatūroje. Vidaus valymas yra lengvas, nušluostant ranka, o paviršius galima švelniai nušveisti minkštų šerių šepetėliu.

5.Netikėta dovana: Laikykite rankas prigludusias ir šiltas su šiomis vežimėlio pirštinėmis. Puikus dovanų pasirinkimas bet kuriam iš tėvų ar globėjų, jie pagaminti iš minkštos ir patvarios medžiagos, kurią lengva valyti. Dėl savo stilingo dizaino jie idealiai tinka mažyliams ir jų tėveliams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai