RV priekinis dangtis vandeniui atsparus vilkimo dangtelis karavanui RV vilkimo dangtis Namelių ant ratų dangtelio apsauga, skirta vandeniui atspariam nameliui su

€26.75 €53.52

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Width - 175cm
  • Item Diameter - 0.00inch
  • Item Weight - 650g
  • Material Type - 210D oxford cloth
  • Item Length - 210cm
  • Item Height - 0.00inch
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Karavano vilkimo dangtis pagamintas iš 210D vandeniui atsparios sidabro dangos, kuri ne tik atspari lietingomis dienomis, bet ir užtikrina efektyvią apsaugą nuo UV spindulių.

2. Kiekvienoje pusėje yra 7 reguliuojami tvirtinimo dirželiai, kuriuos galima lengvai pritvirtinti prie markizės bėgio. Apsaugo nuo akmens drožlių, purvo, klaidų ir šviesos atspindžių.

3. Suprojektuotas su šviesą atspindinčiomis juostomis, kad būtų užtikrintas geresnis matomumas keliaujant naktį; suprojektuotas su dviem LED žibintais (baterija neįeina į pakuotę), kad pagerėtų matomumas naktį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Caravan Towing Cover

Medžiaga: 210D Oksfordo audinys

Svoris: apie 650g

Dydis: apie 220 * 175CM / 86.61 * 68.90inch

Pakuočių sąrašas:

Namelio ant ratų vilkties dangtis*1

LED lemputė*2

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puiki medžiaga: "Caravan" vilkimo dangtyje naudojama 210D vandeniui atspari sidabro danga, kuri yra aukštos kokybės, atspari vandeniui ir nuo violetinės spalvos ir gali būti naudojama ilgą laiką kasdieniame gyvenime.

2. Reguliuojamas rėmas: Kiekvienoje RV vilkimo dangčio pusėje yra 7 reguliuojamas fiksuotas diržas, kurį galima lengvai prijungti prie saulės spinduliams atsparaus kreipiamojo bėgio. Kad neatsispindėtų akmens drožlės, nešvarumai, klaidos ir šviesa.

3. Šviesą atspindinti juostelė: "Caravan" priekinis vilkimo dangtis yra suprojektuotas su aukštai atspindinčia juostele, kuri suteikė geresnį vaizdą naktinių kelionių metu, o tai yra labai praktiška.

4. Pagerinkite naktinį matomumą: RV priekinis dangtelis pagerina matomumą naktį, nes jame yra LED dizainas su dviem LED lemputėmis (baterijos nėra pakuotėje).

5.Puiki dovana: "RV Tow Cover" yra labai praktiškas ir tinkamas dovanoti šeimai ir draugams, kurie turi namelius ir mėgsta keliauti nameliais, kad išreikštų savo rūpestį ir meilę.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai