Medinės paletės dėžutė Eskizų knyga Medinių dažų paletės dėklas Magnetinio dizaino dažymo įrankis keliaujantiems eskizuotojams profesionalams

€9.23 €18.46

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Travel Watercolor Palette
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patobulinkite savo meną naudodami šią aukštos kokybės medinę paletę. Su 16 tuščių tinklelių jį lengva naudoti ir nešiotis. Puikiai tinka kelionėms ir puiki dovanos idėja!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Medinė kelionių dažų paletė

Spalva: Riešutas

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Medinė kelioninių dažų paletė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikimas veikimas: Pagaminta iš medinės medžiagos, ši nešiojama eskizų knygos paletė yra atspari dilimui ir nėra lengvai sulaužoma ar išblukusi, užtikrinanti ilgalaikį naudojimą.

2.Tapyba lauke: lengvai patirkite tapybos lauke džiaugsmą dėl mūsų nešiojamos eskizų knygų paletės.Jo subtilus magnetinis dizainas užtikrina stabilias spalvas ir paprastą naudojimą.

3. Meninė dažų sąranka: Nešiojamoje eskizų knygos paletėje yra dažų išdėstymo sritis su 16 tuščių tinklelių, kuriuos galima užpildyti pasirinktais dažais, taip pat didžiulė paletės sritis, skirta neribotoms spalvų maišymo galimybėms.

4. Lengva nešiotis: Kadangi ši eskizų knygos paletė yra maža ir neužima vietos, ji puikiai tinka tapyti bet kur. Lengvai nešiokite jį lauke, kad būtų patogiau ir kūrybiškiau, todėl kitas jūsų šedevras bus 1 teptuko smūgis.

5. Plačiai naudojamas: pakelkite savo kūrybiškumą į naujas aukštumas su mūsų nešiojama eskizų knygos palete.Sukurtas profesionaliems menininkams, studentams, pradedantiesiems ir keliaujantiems eskizų kūrėjams, jame yra 24 maišymo šuliniai ir patvarus dangtelis - puikiai tinka tapyti visur, kur tik užklumpa įkvėpimas. Padovanokite meno dovaną, kuri nueina per atstumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai