SEXYWG Pirties marškinėliai vyrams Svorio metimas Karštas prakaitas Viršutinis lieknėjimas Riebalų deginimas Kūno formavimo treniruotė Sportinė apranga Kompresija Terminės viršūnės

€11.50 €20.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feature - Quick Dry
  • Weight Loss Hot Sweat Top Function - HOT SPA, Sweat Sauna, weight loss, belly waist trainer, slimming, fat burn
  • Department Name - MEN
  • Weight Loss Hot Sweat Top Feature - Front zipper, small standing collar, quick drying fabric, fashionable
  • Material - Spandex
  • CN - Guangdong
  • Brand Name - SEXYWG
  • Sauna Shirt for Men Item Type - Apparel & Accessories-Women's Clothing-Intimates-shapers
  • Sauna Shirt for Men Place of Origin - Shenzhen, China(Mainland), 100% new arrival, high quality, super stretchy
  • Sauna Shirt for Men Weight Loss Top Name - Men Sauna Sweat Shirt Slimming Body Shapers Weight Loss Top
  • Weight Loss Hot Sweat Top Model Number - Sauna Shirt for Men Weight Loss Hot Sweat Top YDS5133
  • Fit - Fits true to size, take your normal size
  • Gender - WOMEN
  • Sauna Shirt for Men Weight Loss materail - 100%polyester, Latex, soft breathable high elasticity, 17-1.9mm
  • Origin - Mainland China
  • Size of Weight Loss Hot Sweat Top - M-XXXL Sauna Shirt for Men Weight Loss Hot Sweat Top
  • Sauna Shirt for Men fit for Occassion - Gym workout Fitness Sport Yoga Running Slim hot thermal Sauna suit top
  • Weight Loss Hot Sweat Top Fit for Group - Men's fitness and weight loss crowd

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1.SEXYWG pirties marškinėliai vyrams svorio metimas karštas prakaitas viršus liekninantis riebalų deginimas kūno formavimo treniruotė sportinė apranga suspaudimas terminės viršūnės medžiaga: medžiaga yra lengva ir patogi, bekvapė ir gali greitai prakaituoti.

2.SEXYWG pirties marškinėliai vyrams svorio metimas karštas prakaitas viršus lieknėjimas riebalų deginimas kūno formavimo treniruotė sportinė apranga kompresiniai terminiai viršugalviai, pagaminti iš 100% poliesterio, vidiniai:100% poliuretano medžiaga puikiai tinka svorio metimui, neopreno audinys privers jus daugiau prakaituoti ir sudeginti papildomus pilvo riebalus ir lieknas kūnas kaip juosmens treniruoklis corset.it tinka ilgam liemeniui ar trumpam liemeniui.kaip kompresiniai prakaito marškiniai.

3.SEXYWG pirties marškinėliai vyrams svorio metimas karšto prakaito viršus lieknėjimas riebalų deginimas kūno formavimo treniruotė sportinė apranga suspaudimas terminės viršūnės, kurias lengva ištempti galūnes, sušildyti termiškai svorio netekimo suknelė, apvalų kaklą lengva užsidėti, sustiprinti pilvo raumenis treniruotės pratimais.

4. SEXYWG pirties marškinėliai vyrams svorio metimas karštas prakaitas viršutinis lieknėjimo riebalų deginimo kūno formuotojas.

Jei turite kokių nors reikalavimų, tokių kaip spalvos ar dydžio problemos, pirmiausia susisiekite su mumis, mes stengsimės jus apgyvendinti, ačiū !! Pastaba : m metinis matavimas ,bus 2-3 cm skirtumas .

1. C an jūs darote drop shipping?

Mes galime siųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nepaliksime informacijos apie mus. Bet jūs turėtumėte palikti mums pastabą, kad Prašome neįtraukti kvitų. Tai skirta "Drop Shipping"!ir tada mes pagal jūsų prašymą išsiųsime siuntinį.

2. Kaip galima stebėti mano siuntinį?

Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte ).

3. Ką daryti, kai baigiasi pirkimo apsaugos laikas?

Jei jūsų pirkinio apsaugos laikas baigiasi, pirmiausia susisiekite su mumis, tada mes galime padėti jums jį pratęsti. Taigi jūsų siuntinį saugo "Vestuviuplanuotojos.lt"

1. Mes priimame "PayPal", "Escrow", "Boleto", "Visa", "MasterCard", "QIWI", "Western Union", "Maestro" debeto kortelę, "WebMoney", banko pavedimą, kredito kortelę ir bet ką, ką galite sumokėti "Vestuviuplanuotojos.lt".

2. Sąlyginis deponavimas yra geriausias saugus mokėjimas jums.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras: http://help.Vestuviuplanuotojos.lt/categories_Payment.html. (Nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte)

4. Jei vis dar turite klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami susisiekite su mumis.

1. Prekes išsiųsime per 3-5 dienas, kai sistema patvirtins pirkėjų apmokėjimą.

2.Grąžinsime pinigus pirkėjams, jei pirkėjai grąžins prekes per 15 dienų nuo tada, kai pirkėjai dėl kokių nors priežasčių gavo prekes. Tačiau pirkėjai turėtų nešti grąžinamą gabenimo krovinį ir įsitikinti, kad grąžinamos prekės yra originalios būklės.

3. Prekes siunčia "Vestuviuplanuotojos.lt Standard Shipping", "China Post" registruotas oro paštas, "ePacket", daugumą šalių pasiekia per 15–35 dienas. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos ir kitų veiksnių, tai gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4. Jei norite gauti prekę greičiau, susisiekite su mumis, kad sumokėtumėte papildomą krovinį, mes galime jums pasiūlyti šiuos greitesnius ir pigesnius pristatymo būdus: DHL, EMS, Fedex.Šiais būdais prekę galite gauti maždaug per 5-7 darbo dienas.Maloniai atkreipkite dėmesį: Dėl papročių ir oro sąlygų galbūt kartais šiek tiek vėluos, tačiau mes jums pratęsime pristatymo laiką, todėl kantriai palaukite dar šiek tiek laiko.

1.Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

2. Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume visas problemas ir suteiktume jums geriausią klientų aptarnavimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai