Puikus purkštuvas Žaislinis Skraidanti raketa Vandens purslai Žaislinis sodas Veja Vandens žaidimas Dovanų dropship

€4.62 €6.79

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Package - Yes
  • Item Type - Ear Pads
  • Material - Sponge
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Puikus raketinio purkštuvo žaislas vaikams: spalvingas ir mielas raketos formos dizaino žaislas su purkštuvu, labai patrauklus vaikų dėmesiui ir mėgautis savo kieme ar sode lauko žaidimu, purkštuvo žaislas gali nuolat purkšti švelnų vandenį po žarna.

Saugos medžiaga: Raketinio purkštuvo žaisle naudojama pasirinkta ABS medžiaga, nėra kenksmingo kvapo, biologiškai nekenksminga ir saugi medžiaga vaikams žaisti, atsparumas dilimui ir puikus veikimas.

Lengvai valdomas vandens žaislas: Vandens žaislo dugnas su jungtimi, kuri gali jungtis su žarna, lengvai valdomas, tiesiog sukamasis raketų purkštuvas su vandens žarna, įjunkite vandens čiaupą, tada žaislas gali laistyti, palikite vaiką mėgautis vandens purslais su šeima.

Rotacinis &imituojamas raketos paleidimas: Vandens purkštuvas rotacinė raketa imituoja raketos paleidimą & su sukimosi konstrukcija, paleidimo aukštis priklauso nuo vandens slėgio, aukštis gali būti apie 1,6m-1,8m esant normaliam vandens slėgiui ir daugiau nei 2 metrai esant geram vandens slėgiui, mielas ir pritraukia lauke žaidžiančius vaikus.

Platus pritaikymas: Nesvarbu, ar kieme, vejoje ar sode, jūsų vaikai gerai susikoncentruos į vandens žaidimą su purkštuvo žaislu, tinkančiu gimtadienio vakarėliams, šventėms ir šventėms, šeimos susibūrimui , kuris yra žaislas, suteikiantis linksmybių vaikams ir šeimoms.

Specifikacijos:

Produkto dimensija: apytiksliai. Plotis/aukštis 18x28.5cm/7.08x11.22inch

Medžiaga: ABS

Stiliaus parinktis: geltona-a/geltona-b/geltona-c/pilka-a/pilka-b/pilka-c/pilka-c/raudona-a/raudona-b/raudona-c

Komplektą sudaro:

1x raketos paleidimo vandens purkštuvo žaislas

Nata:

Prašome leisti 1-2cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai