3 Pin XLR kištukas Mikrofonas 3 kontaktų jungtis XLR kištukas Trijų branduolių dizaino prijungimo įrankis garso įrangai Muzikos instrumentai ir

€0.36 €0.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Package - Yes
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Cable & Adapters

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ši tvirta 3 kontaktų XLR kabelio jungtis suteikia dizainą be suvirinimo, kuris gali sumažinti trukdžius ir leidžia mėgautis geresne garso kokybe. Jis gerai veikia su įvairių tipų mikrofonais, todėl jį būtina turėti bet kuriam garso entuziastui ar profesionalui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Mikrofono kištuko jungtis

Spalva: Juoda/Sidabrinė

Medžiaga: varis

Atributai: trijų branduolių patrankos kištukas

Grynasis svoris: apie 50g

Pakuotės svoris: apie 50g

Produkto dydis: apie 14x10x1cm / 5.51x3.94x0.39 colių

Pakuotės dydis: apie 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

1 vnt iš 3 kontaktų XLr kištuko

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patikimas garso jungties kištukas: mūsų garso jungties kištukas sukurtas iš geriausių medžiagų, kad būtų užtikrintas aukščiausios kokybės garso perdavimas. Sukurtas taip, kad atlaikytų nusidėvėjimą, jis užtikrina sklandų garso ryšį, kuris išlieka.

2. Paprasta naudoti: naudojant mūsų garso jungties kištuką, jungtis lengva užmegzti – tiesiog prijunkite ir eikite. Dėl mūsų paprasto ir praktiško požiūrio jums nereikia jokios suvirinimo patirties ar įrangos.

3. Stabilus ir aiškus garsas: Dėl varinės adatos paauksuotos konstrukcijos šis garso jungties kištukas užtikrina stabilų kontaktų veikimą, sumažindamas signalo praradimą ir trukdžius. Mėgaukitės aiškiu ir kokybišku garso perdavimu be iškraipymų ar trikdžių.

4.Atnaujinkite savo klausymosi patirtį: Naudodamas trijų branduolių dizainą, šis garso jungties kištukas užtikrina puikią garso kokybę ir nepertraukiamą garso signalo perdavimą, kad klausymasis būtų puikus.

5. Platus naudojimo būdų spektras: padidinkite savo garso žaidimą naudodami mūsų išskirtinį kištuką. Prijunkite ir pagerinkite įvairių tipų mikrofonų garso kokybę scenos šou, įrašymo įrangoje, studijose ir namų stereoaparatūrose. Plačiai naudojamas ir mėgstamas garso entuziastų visame pasaulyje.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai