Terminio perdavimo pakavimo etiketės 40mm * 30mm * 1000 lapų vieno ritinio vienos eilės gali būti pasirinktinis brūkšninio kodo lipdukas lipnių etikečių spausdintuvui

€32.57

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - hs40301000
  • Brand Name - HSENGPRT
  • Voltage - 110V
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pavadinimas: Terminio perdavimo etiketė 40 * 30mmx1000 lapų vieno ritinio vienos eilutės brūkšninio kodo lipdukų etiketės

Dydis: 40 * 30mm * 1000vnt / ritininis vienos eilės

Branduolys: 40mm

Plačiai naudojamas komerciniuose biuruose, prekybos centruose, mokyklose, ligoninėse, pramoninės gamybos linijose ir kitomis progomis.

Plačiai naudojamas išorinei kartono etiketei, brūkšninio kodo etiketei drabužių etiketėje, inventoriaus valdymui, elektros prietaisų produktų taikymo asortimentui, adresų etiketėms, logistikos etiketėms.

Apie mus: Mes padarysime viską, kad kiekvienas mūsų klientas būtų kuo geriau aptarnaujamas. Mūsų pagrindinis tikslas yra visada teikti jums 5 žvaigždučių paslaugas. Mes galime pasiūlyti geros kokybės produktus ir konkurencingą kainą visiems pirkėjams visame pasaulyje. Mes laikomės principo "Kokybė yra pranašesnė, aptarnavimas yra aukščiausias, o reputacija yra pirmoji". Būdami sąžiningi ir darbštūs, tikime, kad rytojus mūsų klestėjimas.Norėtume užmegzti draugiškus ir bendradarbiaujančius verslo santykius su jumis visais. Kviečiame susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos, ir tikimės dirbti su jumis! Apmokėjimas: 1. Čia priimame alipay. 2. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW. Grąžinimas: Jei nesate patenkinti gavę prekę, grąžinkite ją per 8 dienas. Mes pakeisime arba grąžinsime jums pinigus, kai tik gausime prekę. Tačiau mes nepriimsime jokių daiktų grąžinimo dėl sugadinimo po naudojimo ar sugadinimo. Jei yra kokių nors pažeidimų, susisiekite su mumis laiku el. paštu ir trumpai aprašykite žalą kartu su nuotraukomis bei informuokite mus, kai ją grąžinsite. Atkreipkite dėmesį, kad siuntimo mokestis negrąžinamas, jei prekės nėra kokybės problemos. Attn: 1. Importo muitas, rinkliavos, PVM ir visi mokesčiai neįskaičiuojami į prekės kainą ir siuntimo mokesčius.Pirkėjai yra atsakingi už šiuos mokesčius (tuo atveju). 2. Prieš siūlydami kainą / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos. Siuntimas: 1. Pateikdami užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir sumokėkite už užsakymą. Prekę išsiųsime po mokėjimo patvirtinimo. 2. Prekių tranzito laiką nustato vežėjas, neįskaitant savaitgalių ir švenčių dienų. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu. 3. Jei negavote prekės per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Atsiliepimai: Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbūs. Nuoširdžiai tikimės, kad galite suteikti mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes. Jei dėl kokių nors priežasčių nesate patenkinti savo pirkiniu, raginame susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą atsiliepimą.Mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas, kol būsite patenkinti. Nepalikite mums 1, 2, 3 žvaigždučių išsamių pardavėjo įvertinimų, nes jie prilygsta neigiamiems atsiliepimams. Mes labai vertiname jūsų paramą!!

1, Mes priimame "Alipay", "West Union", T / T, visos pagrindinės kredito kortelės priimamos "Therough Secure Payment Processor ESCROW". 2, Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

1, mes skatiname savo klientus suteikti mums visus 5 žvaigždučių įvertinimus, jei mūsų produktai ir paslaugos jus tenkina. Jūsų nuolatinis palaikymas skatina mus padaryti viską, ką galime dėl jūsų. 2, Bet kuris naujas klientas, kuris mums pateikia 5 pradžios komentarus ir prideda mūsų parduotuvę prie savo mėgstamų parduotuvių, gali mėgautis 5% nuolaida kitam užsakymui.

Žymos: thermal transfer packing labels

Visi atsiliepimai

Susiję produktai