Didelės talpos sausa šlapia kuprinė Neperšlampama kelioninė kuprinė Treniruotės Fitneso treniruotė Sportinis krepšys su batų skyriumi 43x30x20cm

€37.82 €54.03

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - CAMPHIKING
  • Model Number - Dry Wet Backpack
  • Material - Polyester
  • Gender - Unisex
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1、【Poliesterio medžiaga】: Pagaminta iš aukštos kokybės poliesterio audinio, kuris yra atsparus vandeniui ir patvarus, ši kuprinė gali apsaugoti jūsų daiktus nuo lietaus ir drėgmės.

2、【Organizacijos sustiprinimas】: Ši sausa šlapia kuprinė sukurta taip, kad būtų lengva ir patvari, su dviem sustorėjusiais pečių dirželiais, kurie užtikrina vėsą ir patogumą ilgai dėvint.

3、【Dry Wet Separated】: Ši kuprinė turi atskirą batų laikymo dizainą, kuris leidžia geriau nešiotis ir apsaugoti batus. Šlapius drabužius ar rankšluosčius taip pat galite sudėti į šlapią pakuotę ir laikyti atokiau nuo sausų daiktų.

4、【Patogus įkrovimas】: Naudodami įmontuotą įkrovimo prievadą galite įkrauti savo įrenginius keliaudami, nesijaudindami, kad išsikraus akumuliatorius. Kuprinės apsaugos nuo vagystės dizainas užtikrina, kad jūsų vertybės būtų apsaugotos nuo vagių.

5、【Platus naudojimas】: Nesvarbu, ar jums reikia krepšio per petį profesionaliam naudojimui, duffel krepšio kelionėms ar nešiojamojo kompiuterio kuprinės kasdieniam naudojimui, ši universali kuprinė gali patenkinti jūsų poreikius.

Aprašymai:

Mėgaukitės nuotykiais lauke su šia patvaria ir patogia kuprine. Jis turi gerą oro pralaidumą, kad išlaikytų jus vėsius ir sausus, ir suteikia lengvą nešiojimą ir stiprumo sustiprinimą, kad apsaugotų jūsų daiktus. Jame taip pat yra atskiras skyrius, skirtas sausiems daiktams laikyti nuo šlapių daiktų, ir speciali kišenė, kad galėtumėte lengvai nešiotis elektroninius prietaisus. Nesvarbu, ar žygiuojate pėsčiomis, stovyklaujate, žvejojate ar keliaujate, ši kuprinė yra plačiai naudojama visiems jūsų poreikiams.

Specifikacijos:

Išoriniai matmenys: 43cm * 30cm * 20cm / 16.9x11.8x7.87in

Svoris: 2.2Lb / 1KG

Tinka kelionėms, žygiams pėsčiomis, stovyklavimui, sporto salei, mokyklai, darbui ir kt.

Savybės: kuprinė, kuprinė, krepšys per petį, kelioninis krepšys

Savybės: atsparus vandeniui, lengvas, kvėpuojantis, atsparus vėjui: atsparus vandeniui, lengvas, kvėpuojantis, apsaugantis nuo vagystės, daugiafunkcinis

Naudojimo metodas

1. Susikraukite daiktus į kuprinę ir jiems sutvarkyti naudokite atskiras batų dėžes ir šlapius krepšius.

2. Prijunkite telefoną prie įmontuoto USB įkrovimo prievado, kad būtų lengva įkrauti.

3. Užsidėkite kuprinę naudodami du paminkštintus pečių diržus ir sureguliuokite juos komfortui.

4. Norėdami susilaikyti vertingus daiktus, naudokite kuprinės gale esančią kišenę nuo vagystės.

Produktų sąrašas:

Sausa šlapia kuprinė*1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai