Karaokės aparatas vaikams ir suaugusiems, nešiojamas "Bluetooth" garsiakalbis su 2 belaidžiais mikrofonais televizoriui, namų šventės gimtadienis

€46.26

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Set Type - Karaoke Player Sets
  • Origin - Mainland China
  • Style - Headset Microphone
  • Use - Computer Microphone
  • Brand Name - FGHGF
  • Transducer - Condenser Microphone

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Mini dydis, bet stebėtinai garsus garsumas]Karaokės aparatas su išskirtiniu ir kompaktišku, sukurtu taip, kad būtų lengva atsinešti vakarėlį su savimi, kad ir kur eitumėte. Tačiau šis mini "Bluetooth" garsiakalbis priima 6 W HD garsiakalbį su triukšmo mažinimo lustu, labai atkuria garso detales, padaro balsą pilną ir aiškų.

[Daugiafunkcis karaokės aparatas] Mini karaokės aparatas vaikams ir suaugusiems su 2 mikrofonais pritaiko naują "Bluetooth 5.3" technologiją, užtikrinančią greitą susiejimą, užtikrinantį stabilų perdavimą ir 32 pėdų tolimojo susisiekimo ryšį. Yra 4 stebuklingi balso efektai: monstras, kūdikis, moteris, vyras, kuris suteikia daugiau linksmybių ir laimės suaugusiems ir vaikams.

[Ilgesnis laimingas laikas]Karaokės aparatas vaikams konstruojamas su 2000mAh įkraunama baterija užtikrina 4-5 valandų dainavimo laiką. Greitesnis įkrovimas, ilgalaikis dizainas, kad būtų lengva atsinešti vakarėlį su savimi, kad ir kur eitumėte, Ilgesnis laiko naudojimas ir stabilesnis, todėl dainavimas tampa laisvesnis.

[Linksma spalvinga šviesa ] Karaokės aparatas turi 3 apšvietimo režimus, kurie jūsų vakarėliui suteikia linksmos ir gyvos atmosferos. Vienas paspaudimas, kad įjungtumėte atmosferos šviesos efektą, akinančios šviesos plaka muzikos ehitmu.

[Staigmenos dovana mergaitėms ir berniukams] Šis karaokės aparatas su gražiu spalvų dizainu ir išskirtine dovanų dėžute. Tai tikrai netikėta ypatinga dovana! Tai puiki dovana KTV dainavimui, susibūrimui, šeimos dainavimui, kelionių dainavimui ir kt.

dydis: 118 x 85 x 85mm

Medžiaga: plastikas

spalva: B-mėlyna/A-rožinė

Pakuote sudaro:

1 x Karaokės garsiakalbis

2 x Karaokės mikrofonas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai