Co2 dviračio padangų pripūtimo įtaisas Co2 kalnų dviračių padangų pripūtimo įtaisas Dviračių priedas dviračio padangų pripūtimo įtaisas Mtb ir sulankstomų dviračių kelias

€6.88 €18.59

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - Aluminum alloy;
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pasirūpinkite, kad jūsų važiavimas būtų saugus ir patogus su mūsų dviračio oro siurbliu! Mažas šio siurblio tūris leidžia patogiai laikyti, o jo kabrioleto pripučiamo butelio dizainas puikiai tinka MTB entuziastams keliaujant. Neleiskite, kad nuleista padanga sugadintų jūsų važiavimą - įsigykite šį patikimą dviračio oro siurblį jau šiandien!

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio lydinys;

Produkto pakuotės dydis: (apytiksliai)2.5 * 5 * 11cm/0.98 * 1.97 * 4.33 colių

Pakuotės svoris: apie 106g

Pakuočių sąrašas:

5* vulkanizuota guminė juostelė;

1* šakutės adata;

1* pripučiamas antgalis;

1* padangų remonto butelis;

1* Oro cilindras

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikimas veikimas: Pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, mūsų co2 dviračių padangų pripūtimo įtaisas užtikrina išskirtinį patvarumą ir atsparumą, užtikrindamas ilgalaikį veikimą. Pasirūpinkite, kad jūsų kelionės būtų saugios ir patogios, naudodami šį tvirtą įrankį.

2.Patogus įrankis: Šis CO2 dviračio padangų pripūtimo įtaisas sujungia kelias funkcijas, skirtas greitam padangų pripūtimo remontui tiek "Presta", tiek "Schrader" vožtuvuose be adapterių. Su įmontuotu manometru jis apsaugo nuo per didelės infliacijos. Dėl savo intymaus dizaino jis yra puikus įrankis dviračių nuotykiams.

3. Patogumo dizainas: Šis CO2 dviračio padangų pripūtimo įtaisas yra mažo tūrio ir lengvas, todėl galite lengvai jį laikyti kuprinėje ar dviračio krepšyje. Jis turi didelio tankio vandeniui atsparų dizainą, kuris apsaugo jį nuo lietaus ir dulkių.

4. Greita infliacija be vargo: Mūsų co2 dviračio padangų pripūtimo įtaiso kabrioleto pripučiamo butelio dizainas užtikrina greitą ir saugų pripūtimą suremontavus padangą. Jauskitės užtikrintai dėl patikimo ir sandaraus veikimo, todėl tai yra saugus ir lengvas pripūtimo sprendimas.

5.Graži dovana: pagerinkite savo važiavimo dviračiu patirtį naudodami mūsų CO2 dviračio padangų pripūtimo įtaisą, skirtą efektyviai pripūsti bet kurio dviračio padangas; ar tai būtų kalnų dviratis, ar plento dviratis, ar dviratis. Tai lengva naudoti, tiesiog pritvirtinkite pripūtimo įtaisą prie vožtuvo, paspauskite mygtuką ir greitai grįžkite į važiavimą!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai