AIYIMA SMSL Matisse 12AX7 6N4 12AU7 6X4 Vamzdinis lygintuvas Vakuuminio vamzdžio pirminis stiprintuvas ECC83 ECC82 ALPS vamzdžio preamp garsas

€207.19 €295.99

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Package - Yes
  • Origin - Mainland China
  • Maximum Power Per Channel - NO POWER
  • Model Number - 12AX7 12AU7
  • Brand Name - AIYIMA SMSL
  • Channels - 1

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Matisse 12AX7 6N4 12AU7 6X4 Vamzdžių lygintuvas Vakuuminio vamzdžio pirminis stiprintuvas ECC83 ECC82 ALPS stiprintuvo garsas

Informacija apie produktą:

Ši mašina sukurta atsižvelgiant į britų Matisse grandinę. Pradinė post-stage vamzdžio grandinė yra 12AT7 vamzdis, dabar jis pakeistas į 12AU7, žemas dažnis yra tvirtesnis, padidinimas yra šiek tiek mažesnis nei 12AT7, o bendras našumas pagerėja.

【Produkto informacija】

◇ Visos šio gaminio dalys yra originalios ir tikros, grynos kokybės; ilgas tarnavimo laikas

◇Aukšta maitinimo šaltinio įtampa priima 6Z4 tulžies ištaisymą, kuris gali pailginti elektroninio vamzdžio tarnavimo laiką. 2 150UF/450V Siemens elektrolitinio kondensatoriaus filtras. Kaitinamasis siūlas maitinamas nuolatine srove, kuri gali efektyviai sumažinti trukdžius ir užtikrinti, kad priešpakopinėje pakopoje būtų didelis signalo ir triukšmo santykis.13 V kintamoji srovė ištaisoma diodu ir tada reguliuojama 7812. Kaitinamosios dalies filtro kondensatorius yra du rubinai Rubycon 3300UF.

◇ Tarppakopiniai jungiamieji kondensatoriai ir išėjimo kondensatoriai naudoja vokiškus Vishay ir Švedijos RIFA vario kaiščio MKP jungties kondensatorius, o garso kokybė yra skaidri ir subtili.

◇Rezistorius priima penkių žiedų metalinį rezistorių, o pagrindinė grandinė priima penkių žiedų metalinės plėvelės rezistorių, kurio tikslumas yra ±1%, o tai užtikrina gerą visos mašinos signalo ir triukšmo santykį.

◇PCB priima 1.6 mm storio dvipusį lakštą, 2.0oz vario storį ir visą alavo purškimo procesą, kad būtų užtikrintas geras didelių ir mažų srovių pralaidumas. Aukščiausios klasės PCB kokybė.

◇Potenciometras priima japonų ALPS 16 tipo A100K potenciometrą.

◇Vienas iš mašinos transformatorių yra aukštos įtampos transformatorius, o kitas - žemos įtampos kaitinamasis transformatorius. Abu transformatoriai yra ekranuoti, kad efektyviai slopintų elektromagnetinius trukdžius, o aukšta ir žema įtampa yra atskirti vienas nuo kito, todėl abipusė įtaka yra mažesnė, todėl visos mašinos signalo ir triukšmo santykis yra labai didelis.

◇ Išoriniai fiuzeliažo matmenys: plotis 310 mm, gylis 230 mm, aukštis 66 mm, svoris 4,8 kg

◇Technologija: Važiuoklė pagaminta tik iš 1.2 MM po dažymo geležies plokštės, o elektromagnetinis ekranavimo efektas yra geras! Medžio masyvo mygtukai, tvirtos tekinimo rankenėlės ir skydelis yra 20 MM storio mango medžio masyvo mediena, turtinga tekstūra, o tai yra reta!

◇Numatytasis pristatymas aprūpintas naujais "Noble Voice ECC83" ir "ECC82" elektroniniais vamzdeliais, jei jų nėra sandėlyje, bus naudojami "Dawning" prekės ženklo elektroniniai vamzdžiai.

【SPECIFIKACIJOS】

Spalvų klasifikacija: Su Šanchajaus 6Z4 lygintuvo vamzdeliu, su amerikietišku 6X4 lygintuvo vamzdeliu

4 signalo įvesties grupės 1 signalo išėjimo

grupė 1. Įvesties jautrumas: 200mv

2. Išėjimo įtampa: 2V (RMS THD

3. Signalo ir triukšmo santykis: 96DB

4. Dažnio atsakas: 10Hz-30KHz (-1DB)

5. Įvesties varža: 100Kohm

6. Išėjimo varža: 2000ohm

7. Kanalo izoliacija: 65DB

Visi atsiliepimai

Susiję produktai