Bambulab grūdinto plieno ekstruderio blokas - X1 serija

€122.69 €130.52

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Warranty - 1 Year
  • Origin - Mainland China
  • Materials - Plastic, Metal
  • Reduction Ratio - 9
  • Color - Black
  • Machinery Test Report - Not Available
  • Unit Weight (Motor Excluded) - 45 g
  • Packaging Weight - 50g
  • Brand Name - ONSUN
  • Showroom Location - None
  • Item Type - Speaker Accessories Kits
  • Supported Filaments - PLA / PA-CF / PA-GF / PETG / TPU / ABS / PA / PC
  • Weight (KG) - 0.5
  • Type - Print Head
  • Supported Filament Diameter - 1.75 mm
  • Video outgoing-inspection - Not Available
  • Packaging Size - 60*60*30 mm
  • Printing Type - BAMBULAB 3D PRINTER
  • Applicable Industries - Hotels, Garment Shops, Building Material Shops, Manufacturing Plant, M
  • Marketing Type - New Product 2023
  • Use - BAMBULAB 3D PRINTER
  • Condition - New
  • Place of Origin - Guangdong, China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mano drauge, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų šio produkto modelių, susisiekite su manimi whatsapp+ 8618684585654, aš atsiųsiu produkto nuorodą, kad galėtumėte nusipirkti! #detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px; linijos aukštis:0}#detail_decorate_root .magic-2{width:750px; aukštis:750px; perpildymas:paslėptas; paraštė-apačia:0}#detail_decorate_root .magija-3{pozicija:santykinė; kairėje:0; viršuje:0; plotis:750px; aukštis:750px}#detail_decorate_root .magic-4{width:750px}#detail_decorate_root .magic-6{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:750px; aukštis:103.54141656662665px}#detail_decorate_root .magic-7{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-10{kamšalas:0; paraštė:0; baltas tarpas: iš anksto apvynioti; šrifto dydis:14px}#detail_decorate_root .magic-12{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:750px; aukštis:562.2796709753231px}#detail_decorate_root .magic-13{margin-bottom:10px; perpildymas:paslėptas}#detail_decorate_root.magic-15{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:247px; aukštis:247px}#detail_decorate_root .magic-17{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:247px; aukštis:139px}#detail_decorate_root .magic-20{plotis:180px; aukštis:144px; maksimalus plotis: 100%; maksimalus aukštis: 100%} Produkto aprašymo specifikacijos apžvalga:

Bambu grūdinto plieno ekstruderio blokas varomas grūdinto plieno dvigubomis pavaromis, kad padidintų ekstruzijos jėgą, užkirstų kelią slydimui ir būtų atsparesnis dilimui. Jis tinka ne tik įprastiems 3D spausdinimo siūlams, bet ir inžineriniams siūlams, tokiems kaip anglies pluošto nailonas, stiklo pluošto nailonas ir kt. Jis taip pat palaiko kaitinimo siūlelio lūžio aptikimą.

Montavimas: Sužinokite daugiau apie grūdinto plieno ekstruderio bloko keitimą: https://wiki.bambulab.com/en/x1/maintenance/replace-extruder dėžutėje:

- Grūdinto plieno ekstruderio blokas - X1 serija

Suderinamumo:

X1 serijos išskirtinis pakavimas ir pristatymas, dėžutė Įmonės profilis Master Sun Opto-Electronics Co., Ltd.is įkurta 2009 m., Įsikūrusi Long Gang rajone, Shen Zhen.It yra įmonė, kuri specializuojasi LED produktų projektavimo, mokslinių tyrimų ir plėtros, gamybos ir rinkodaros srityse.Mūsų produktų asortimentą sudaro LED automobilių lempos, komerciniai ir gyvenamieji LED žibintai bei LED juostiniai žibintai. Patyrę mokslinių tyrimų ir plėtros darbuotojai Inžinieriai, turintys daugiau nei 15 metų profesionalią mokslinių tyrimų ir plėtros patirtį, gali užtikrinti mūsų produkto mokslinį dizainą ir patikimą kokybę. Tuo pačiu metu galime projektuoti ir vystyti produktus pagal kliento poreikius. Profesionali ir patikima įranga Mes importuojame naujausią visiškai naują JUKI SMT mašiną iš Japonijos, visą spektrinės analizės sistemos komplektą, vibracijos bandymo įrangą, osciloskopą, elektroninę apkrovą, 8 metrų ilgio automatinę vandeniui atsparią dengimo mašiną, bešvinę grįžtamojo srauto mašiną su 16 temperatūros zonų, lizdinių plokštelių pakavimo mašiną. Tai gali užtikrinti mums labai efektyvią ir stabilią gamybą. Mokslinis ir griežtas valdymas Idėja Įmonė veikia CRM ir ERP sistemoje.Mes priimame 5S valdymo teoriją iš Japonijos, kad darbuotojai galėtų tapti profesionalesni ir gero būdo. 1 DUK. Kas mes esame?

Mes įsikūrę Guangdonge, Kinijoje, nuo 2012 m., Parduodame į Vakarų Europą (30.00%), Pietų Ameriką (30.00%), Šiaurės Ameriką (30.00%), Pietryčių Aziją (10.00%). Iš viso mūsų biure yra apie 51-100 žmonių.

2. Kaip galime garantuoti kokybę?

Visada prieš gamybinį pavyzdį prieš masinę gamybą;

Visada galutinis patikrinimas prieš išsiuntimą;

3.Ką galite nusipirkti iš mūsų?

COB led juostelė, raktų pakabuko lemputė, saulės LED sieninis žibintas, automobilio / sunkvežimio vedama lemputė, 3D spausdinimas

4. Kodėl turėtumėte pirkti iš mūsų, o ne iš kitų tiekėjų?

Mes turime R&D komandą, turinčią daugiau nei 20 metų patirtį. Mes turime didelę patirtį gaminant pritaikytus produktus, kurie gali pastūmėti mūsų klientus į labai konkurencingą padėtį rinkoje.

5. Kokias paslaugas galime teikti?

Priimtos pristatymo sąlygos: FOB,EXW;

Priimta mokėjimo valiuta: USD, CNY;

Priimamas mokėjimo tipas: T / T, PayPal, Western Union, grynieji pinigai;

Kalba Kalba:Anglų, Kinų, Ispanų, Japonų Pavadinimas eina čia. Pusiau automatinė PET butelių pūtimo mašina Butelių gamybos mašina Butelių formavimo mašina PET butelių gamybos mašina tinka gaminti visų formų PET plastikinius indus ir butelius. Pavadinimas eina čia. Pusiau automatinė PET butelių pūtimo mašina Butelių gamybos mašina Butelių formavimo mašina PET butelių gamybos mašina tinka gaminti visų formų PET plastikinius indus ir butelius. Pusiau automatinė PET butelių pūtimo mašina Butelių gamybos mašina Butelių formavimo mašina PET butelių gamybos mašina tinka gaminti visų formų PET plastikinius indus ir butelius.Pusiau automatinė PET butelių pūtimo mašina Butelių gamybos mašina Butelių formavimo mašina PET butelių gamybos mašina tinka gaminti visų formų PET plastikinius indus ir butelius. Pusiau automatinė PET butelių pūtimo mašina Butelių gamybos mašina Butelių formavimo mašina PET butelių gamybos mašina tinka gaminti visų formų PET plastikinius indus ir butelius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai