šildytuvo degiklio tarpiklių rinkinys Efektyvus 5KW šildytuvo degiklis su 2 tarpikliais Degimo kamera ir priedų rinkinys 12V autokrautuvo furgonui

€15.38 €30.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Parts - Heater Core
  • Country/Region of Car Manufacture - China
  • Type - Combustion Type Heater
  • Special Features - Parking Heater Burner
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atnaujinkite savo automobilį su mūsų 5KW parkavimo šildytuvo degikliu. Profesionaliai pagamintas geram stabilumui užtikrinti. Saugus ir patikimas kasdieniam naudojimui. Žiemos mėnesiais laikykite savo transporto priemonę šiltą. Suderinamas su dauguma automobilių.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Parking Heater Burner

Galia: 5kW

Pastabos:

1. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas, šviesos ryškumas ir kt., tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų.

2. Matavimas rankiniu būdu, leiskite šiek tiek nukrypti nuo matavimo duomenų.

Pakuočių sąrašas:

1 * Parkavimo šildytuvo degiklis

2 * tarpikliai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus montavimas: be vargo patobulinkite savo transporto priemonės šildymo sistemą naudodami mūsų 5KW atnaujintą stovėjimo šildytuvo degiklio keitimo rinkinį. Greitas ir paprastas montavimas garantuojamas su visomis dalimis ir instrukcijomis.

2.Platus naudojimo pasiekiamumas: paverskite savo kemperį, sunkvežimį, automobilį ar furgoną jaukia erdve naudodami šį parkavimo šildytuvo degiklį. Platus pritaikymo spektras užtikrina efektyvią ir patikimą šilumą, užtikrinančią idealų komfortą ir saugumą.

3. Didelis našumas: patirkite aukštos kokybės su mūsų stovėjimo šildytuvo degikliu, pagamintu naudojant profesionalias gamybos technologijas ir medžiagas. Šis didelio našumo degiklis yra idealus senų ar sugadintų degiklių pakaitalas.

4. Pažangi šildymo technologija: patirkite greitą ir be rūpesčių šildymą naudodami mūsų stovėjimo šildytuvo degiklį.Su pažangia šildymo technologija jis greitai įkaista jūsų transporto priemonę ir pradeda veikti žemoje temperatūroje.

5. Garantuotas saugumas: Šis stovėjimo šildytuvo degiklis, aprūpintas naujausia degimo technologija, užtikrina efektyvų šildymą ir mažas alyvos sąnaudas. Jo didelio kietumo medžiaga užtikrina saugų naudojimą ir ilgalaikį patvarumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai