1Pair pakaitinės atminties putų ausų pagalvėlės pagalvėlės pagalvėlės dangtelis Plantronics Blackwire C225 322 ausinių ausinių rankinė X3UF

€2.76 €4.05

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Ear Pads
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - JINSHENGDA

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Padidinkite savo dėvėjimo komfortą su šiomis 50 MM ausų pagalvėlėmis, skirtomis "Plantronics" ausinėms. Sukurtos 1.97 colio skersmens, šios ausinės geriau priglunda ir sumažina spaudimą ausims, užtikrindamos komfortą visą dieną.

Patirkite puikią garso izoliaciją ir mėgaukitės muzika iki galo naudodami šias ausines. Pagaminti iš aukštos kokybės kempinės medžiagos, jie efektyviai sugeria išorinį triukšmą, todėl galite pasinerti į mėgstamas melodijas.

Skirtos profesionalams ir biuro darbuotojams, šios ausinės yra pasirinktos ir biuro ausinės. Nesvarbu, ar skambinate, ar dalyvaujate virtualiuose susitikimuose, šios ausų pagalvėlės puikiai priglus ir suteiks komfortą, kurio jums reikia ilgoms naudojimo valandoms.

Šios ausinės puikiai tinka įvairiems scenarijams, skirtos biuro aplinkai, skambučių centrams ir nuotolinio darbo sąrankoms.Atsisveikinkite su diskomfortu ir pasisveikinkite su produktyvumu, atlikdami užduotis nesiblaškydami.

Atnaujinkite savo ausinių patirtį naudodami šias lengvai montuojamas ir lengvai valomas ausų pagalvėles. Jie ne tik pagerina komfortą ir garso kokybę, bet ir apsaugo jūsų ausines nuo prakaito, dulkių ir nešvarumų. Pagerinkite savo patirtį ir be vargo išlaikykite ausines geriausios būklės.

Specifikacijos:

Kiekis: 1Pair

Medžiaga: kempinė

Tinka: Plantronics Blackwire C225 3220 320 3210 H251 261 ausinėms

Komplektą sudaro:

1Pair x ausų pagalvėlės

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai