sodo žarnų remonto rinkinys, aliuminio vandens žarnų taisymo rinkinys Žarnų jungtys su spaustukais 5/8 colio arba 3/4 colio žarnai

€13.45 €21.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Sodo žarnos remonto detalės]: Šis vandens žarnų taisymo rinkinys puikiai tinka 5/8inch sodo žarnoms, taip pat puikiai tinka 3/4inch sodo žarnoms.

[Greitas prisijungimas]: Pamatysite, kaip lengva ir patogu naudoti šiuos žarnų remonto rinkinius nesandarioms žarnoms taisyti, standartines 3/4inch sriegines vyriškas žarnų jungtis galima lengvai prijungti rankomis, taip pat pridedami nerūdijančio plieno žarnų spaustukai, kad galėtumėte saugiai priveržti 5/8inch arba 3/4inch sodo žarnas.

[Nepralaidi sandari jungtis]: Viduje yra guminės poveržlės, kad būtų išvengta nuotėkio, šios vandens žarnų jungtys veiks efektyviai be jokio nuotėkio. Nerūdijančio plieno žarnų spaustukai pritvirtins ir neleis žarnoms ištekėti. Pakuotėje yra 8 papildomos guminės poveržlės, kurias reikia pakeisti, kad galėtumėte lengvai išspręsti nuotėkio problemą, kurią sukelia trūkstama ar sena poveržlė.

[Platus pritaikymas]: Šie 5/8inch žarnų taisymo rinkiniai gali būti plačiai naudojami, pavyzdžiui, sodo žarnai, purkštuvams, purkštukams ir kitiems sodo laistymo įrenginiams. Šis patvarus vyriškas moteriškas sodo žarnų taisymo rinkinys suteiks jums daug patogumo ir lydės jus daugelį metų.

Spalva: paveikslėlio spalva

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakuote sudaro:

4 * Vyriška jungtis

4 * Moteriškos

jungtys 8 * Žarnų spaustukai

8 * Poveržlės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai