Nešiojama A4 popieriaus žoliapjovės popieriaus pjaustytuvo pjaustymo mašina 12,2 colio pjovimo ilgis rankdarbių popieriaus kortelei Fotolaminuotas popierius

€3.17 €4.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - CHENJ
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Didelio tikslumo pjovimas: Šis popieriaus pjaustytuvas ypač tinka A4 formato popieriui, tinka verslo ir asmeniniam naudojimui ir gali greitai ir efektyviai iškirpti tikslius dydžius.

2. Aukštos kokybės medžiagos: A4 plastiko pagrindo popieriaus pjaustytuvas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir metalo, patvarus ir atsparus dilimui, o tai gerai padidina gaminio tarnavimo laiką.

3. Saugos konstrukcija: popieriaus pjaustytuvas turi pjovimo saugos užraktą. Kai žirklės nenaudojamos, jas galima saugiai užrakinti, kad būtų išvengta netyčinių sužalojimų ir žalos.

4. Universalus: be A4 formato popieriaus pjaustymo, popieriaus pjaustytuvas taip pat gali iškirpti nuotraukas, kopijuoti popierių, korteles ir kt., Kurie tinka įvairioms aplinkoms, tokioms kaip namai, mokykla, biuras ir kt.

5. Tiksli skalė: skalė ant pagrindo yra patogi tiksliai išmatuoti ir iškirpti reikiamą dydį, todėl jūsų darbas ir gyvenimas tampa patogesni ir efektyvesni.

Specifikacijos:

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Pjovimo plotis: maks. 31 cm / 12.2 colio

Pakuočių sąrašas: 1 * Popieriaus žoliapjovė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai