Vyrai Minkštas nešiojamas vonios rankšluostis Trumpos kelnės Mircofiber Plaukimas Paplūdimio rankšluosčių antklodė Vyrų vonios rankšluosčių kūno įvyniojimas su užsegimu

€9.19 €17.68

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - microfiber
  • Pattern Type - Solid
  • Fit - Fits true to size, take your normal size
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Medžiaga: superfine pluoštas

Dydis: 20 * 140cm / 7.87 * 55.1inch

Spalva:kaip paveikslėlis

Medžiaga: Gaminio audinys pagamintas iš mikropluošto, minkštas, sugeriantis, lengvas ir lengvai nešiojamas (būtinas kelionėms namo)

Spalva: balta, mėlyna, ruda, pilka (galima pasirinkti keturias spalvas, universalias)

Naudojimo proga: Jis gali būti vonios kambaryje, miegamajame, paplūdimyje, sporto salėje ir kt. (produktas yra lengvas ir lengvai nešiojamas, po maudymosi galite nuvalyti kūną arba greitai virsti chalatu, kuris po dėvėjimo nenukris)

Nata

1. Kaip visi žinome, skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai tik jums nuoroda.

4. Mes galime priimti mišrių prekių, spalvų ir dydžių užsakymą.Kuo daugiau kiekių, tuo didesnė nuolaida.

Komplektą sudaro:

1 vnt.* rankšluosčių šortai

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mes garantuojame savo gaminių kokybę. Jei jums reikia daugiau šios prekės, galite susisiekti su mumis.mes suteiksime jums geriausią kainą. Palikite savo žinutę!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai