Vintage Brown Tibetan Dzi Bead Bangle Amulet 3 eyes Karoliukų apyrankė Lucky garnyry

€20.81 €22.62

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Occasion - Wedding & Engagement, Christening & Baptism, St Patrick's Day, Grand Event, Retirement, House Moving, back to school, Chinese New Year, Earth Day, Father's Day
  • Type of Wholesale - Yes(>50 Pcs)
  • Pattern - Lattice, striped, ZEBRA, Dot
  • Set Type - YES
  • Material - Stone
  • Number of Pcs - 1pc
  • Model Number - 16*11.5mm

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vintažinis rudas Tibeto Dzi karoliukas Bangle Amuletas 3 akys Karoliukų apyrankė Laimingas garnyras

TARPTAUTINIS GABENIMAS:

Kai tik jūsų mokėjimas pasieks mus, prekę išsiųsime per 2 darbo dienas. Mes paskelbsime jį per "ePacket" į JAV, Kanadą, Norvegiją, Australiją, Prancūziją, Vokietiją, JK, Izraelį, Saudo Arabiją, Ukrainą, Rusiją, Korėją, Malaiziją, Singapūrą, Turkiją, Austriją, Belgiją, Šveicariją, Daniją, Vengriją, Italiją, Liuksemburgą, Nyderlandus, Naująją Zelandiją, Lenkiją, Švediją, Suomiją, Airiją, Portugaliją, Meksiką ir Braziliją, paprastai atvykimas užtruks 8–18 darbo dienų. Mes išsiųsime jį per "China Post" oro paštą į kitas šalis, paprastai atvykimas užtruks 20–35 dienas.

 

GRĄŽINIMO POLITIKA:

Gerbiamas Pirke, ačiū, kad įsigijote, galbūt yra kažkas netobulo, tačiau aš esu darbštus.Pirmiausia susisiekite su manimi, jei gausite kokių nors problemų, kai gausite daiktus, aš tai išspręsiu KUO GREIČIAU. Jei nesate patenkinti, galite grąžinti prekę ir aš jums atsiųsiu visą mokėjimą.

 

Grįžtamasis ryšys man yra svarbus, prašau, suteikite man galimybę išspręsti problemas ir ginčus prieš palikdami atsiliepimus. Jei esate patenkintas mano daiktais ir paslaugomis, būkite malonūs, kad paliktumėte man teigiamų atsiliepimų. Gavęs atsiliepimą, aš padarysiu tą patį dėl jūsų! Ačiū už supratingumą.

Žymos: dzi bead bangle amulet

Visi atsiliepimai

Susiję produktai