Aukštos kokybės odiniai perforavimo tvirti anglinio plieno įrankiai "pasidaryk pats" odos projektams - juoda, 1/2/4/6 Prong G6KA

€4.77 €6.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - OOTDTY
  • Model Number - -
  • Type - Cold Chisel
  • DIY Supplies - Woodworking
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Šį odinių skylių perforavimo rinkinį būtina turėti bet kuriam "pasidaryk pats" entuziastui. Su 4 skirtingais perforavimo dydžiais, jis puikiai tinka sukurti tikslias skylutes odoje, todėl idealiai tinka odos ir krepšių gamybai.

Pagaminti iš aukštos kokybės anglinio plieno, šie štampai yra patvarūs ir ilgaamžiai. Juoda spalva suteikia jiems aptakią ir profesionalią išvaizdą, o vertikali padėtis užtikrina, kad naudojimo metu jie nesulenks ir nesulūžs.

Nesvarbu, ar esate profesionalus odos apdirbėjas, ar tik pradedate, šis rinkinys puikiai tinka visiems, norintiems sukurti savo odos gaminius. Tai taip pat puikiai tinka mėgėjams ir "pasidaryk pats" entuziastams, kuriems patinka dirbti rankomis.

Naudokite šį rinkinį, kad sukurtumėte tobulo dydžio skylutes odiniuose diržuose, krepšiuose, batuose ir kt.Tvirtas guminis plaktukas užtikrina, kad kiekvienas smūgis praeitų sklandžiai ir efektyviai, kiekvieną kartą suteikdamas švarias ir tikslias skyles.

Dėl savo universalaus funkcionalumo ir aukštos kokybės medžiagų šis odinis skylių perforavimo rinkinys yra vertingas priedas prie bet kurio meistro įrankių dėžės. Dėl kompaktiško dydžio jį lengva laikyti ir transportuoti, todėl galite pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte.

Specifikacijos:

Medžiaga: preciziškas plienas

Šakutė: 1 šakutė / 2 šakutė / 4 šakutė / 6 šakutė / 4 vnt (pasirinktinai)

Komplektą sudaro:

1PC/4PCS x odos perforatorius

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai