Karbiuratoriaus degalų filtras, tinkantis "Honda ATC125M FourTrax TRX125" vielos talpyklos angliavandeniams

€17.35

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Air Filters & Systems
  • Origin - Mainland China
  • Material Type - 1

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karbiuratorius °alų filtras Honda ATC125M FourTrax TRX125 vielos griebtuvas Carb

Droselis dešinėje

Kolektoriaus šoninė oro anga: 22mm

Montavimo varžtų skylės: 48 mm (nuo centro iki centro)

Oro filtro laikiklio išorinis skersmuo: 42mm

Oro filtro laikiklio vidinis skersmuo: 36mm

Specifikacijos:

Būklė: 100% nauja

Išsamios nuotraukos:

Laivybos:

Mes parodėme daugybę pristatymo būdų jūsų pasirinkimui. Skirtingi pristatymo būdai, pristatymo laikas skiriasi. Prašome rinktis pagal savo poreikius. Ir tai bus ilgesnė atostogų metu. Prieš pirkdami patvirtinkite, kad viskas gerai.

Jei jums reikia greitesnio, galite pasirinkti DHL, Fedex, UPS, TNT ir pan.

Ir jei perkate daugiau vienetų, mes taip pat galime nemokamai išsiųsti TNT, DHL, Fedex arba UPS.

Siųsime tik patvirtintais "Vestuviuplanuotojos.lt" arba PayPal adresais.

Klientas yra atsakingas už teisingo pristatymo adreso pateikimą. Iš jūsų bus imami papildomi mokesčiai, jei paketas bus grąžintas mums dėl klaidingo adreso ar patikslinto adreso.

Pls pastaba: Krovinys neįskaičiuotas į paskirties šalies muitinės mokestį.

Garantija:

Visoms prekėms suteikiama vieno mėnesio garantija po to, kai jūsų paketas buvo gautas. Prekės, kurioms netaikoma garantija, keičiamos paprašius.Klientai yra atsakingi už garantijos grąžinimą ir siuntimo mokesčius. Grąžinimo politika:Prekę (-es), kuri (-ios) buvo rasta (-os) brokuota (-os) ar sugadinta, pirkėjas išsiųs atgal po to, kai el. paštu pateiks fotografinį įrodymą.Jei esate tiesiog nepatenkintas savo prekės būkle arba persigalvojote dėl jos, tiesiog tiesiog išsiųskite ją nenaudotą per 30 dienų nuo prekės gavimo ir mes jums atsiųsime kitą arba grąžinsime visą sumą. Atsiliepimai:Atsiliepimai bus automatiškai palikti per mūsų automatizuotą sistemą, kai tik gausime jūsų mokėjimą ir (arba) (+) atsiliepimus, kurie būtų labai dėkingi. Kartais sistema tampa šiek tiek niūri ir atsiliepimai pirkėjui nesiunčiami. Jei taip atsitiks, susisiekite su mumis ir mes mielai paliksime jums atsiliepimą rankiniu būdu. Susisiekite su mumis dėl neigiamo atsiliepimo. Iš visų jėgų stengtumėmės susitarti. Grįžtamasis ryšys mums yra labai svarbus.

Pls susisiekite su manimi PRIEŠ palikdami neutralų ar neigiamą atsiliepimą. Pirmiausia pasikalbėkite su mumis, mes išspręsime problemą A.S.A.P, ačiū.

Susisiekite su mumis:Jei turite klausimų, nedvejodami rašykite mums per "ebay" pranešimų laukelį. Darbo dienos atsakys netrukus,o savaitgalis atsakys šiek tiek vėlai. Tikiuosi, kad galite mus suprasti. Jei turite skubių dalykų, pls el. laišką siųskite du kartus, kad neprarastumėte el. pašto. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai