200 PCS metalinių kabelių kaklaraiščių kabelių kaklaraiščiai Jūrinių kabelių jungtys Nerūdijantis plienas su vielos fiksavimo sagtimi Fotovoltinės maitinimo kabelių jungtys

€13.51 €17.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Aukšta kokybė] Metaliniai kaklaraiščiai yra pagaminti iš aukštos kokybės didelio našumo nerūdijančio plieno, kuris pasižymi didžiausiu atsparumu korozijai ir ilgaamžiškumu net ir atšiaurioje aplinkoje. Metaliniai kaklaraiščiai užtikrina tvirtą tvirtinimo sistemą ir turi ilgą tarnavimo laiką.

[Platus taikymas] Tinka automobilių dalims, namų remontui, kompiuterių remontui, sunkioms reikmėms, kabelių valdymui, ypatingiems renginiams, komercinėms operacijoms ir pritaikymams kasdieniame gyvenime.

[Lengva įdiegti] Plieninis kabelio kaklaraištis turi kūginį galą, kurį labai lengva įkišti ir kuris labai pagerina darbo efektyvumą. Tiesiogiai štampuokite ir traukite, paprasta ir lengva. Nereikia jokių specialių įrankių.

[Tvirtas ir patvarus] Metalinis kabelio kaklaraištis kabeliui užrakinti yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, pasižyminčio dideliu tempimo stiprumu. Norėdami padidinti tempimo stiprumą, galite naudoti du ar daugiau iš eilės.Puiki situacija yra leistis į slidinėjimo keliones ir slidinėjimo alpinizmo keliones avariniam remontui.

Spalva: Sidabras

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 4.6x100mm

Pakuote sudaro:

200 * Nerūdijančio plieno kabelio kaklaraištis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai