Taktinis žemėlapis Daiktadėžė Krepšys Sulankstomas sundries maišelis EDC Žygiai KABLIO priedai Kempingas Lauko komunalinių paslaugų kišeninis įrankis Medžioklė LO I7Z3

€11.86 €21.56

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Fabric Type - Knitted
  • Season - Spring
  • Pattern Type - Solid
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto pavadinimas:lauko žemėlapio krepšys

Produkto dydis: 19 * 3 * 17.2cm/7.48 * 1.18 * 6.77in

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: oksfordo audinys+ vandeniui atsparus TPU

Produkto savybės:

1.Lauko taktinio žemėlapio krepšys: Patvarus ir patikimas kompanionas lauko entuziastams, užsiimantiems tokia veikla kaip stovyklavimas, žygiai pėsčiomis ir alpinizmas. Šis žemėlapio krepšys sukurtas taip, kad atlaikytų atšiaurias vietoves ir atšiaurias oro sąlygas.

2. Neperšlampamas žemėlapio maišelis: Šis žemėlapio krepšys, pasižymintis vandeniui atspariu dizainu, užtikrina, kad jūsų žemėlapiai, kompasai ir kiti navigacijos įrankiai išliktų sausi ir apsaugoti net drėgnomis ir lietingomis sąlygomis. Tai suteikia ramybę ir patogumą nuotykių ieškotojams lauke.

3. Patogus ir erdvus: Turėdamas daug vietos saugykloje, šis žemėlapių krepšys leidžia nešiotis ne tik žemėlapius, bet ir kitus būtiniausius daiktus, tokius kaip žibintuvėlis, kompasas, švilpukas ir net užkandžiai.Viskas sutvarkyta ir lengvai pasiekiama.

4. Patvarus ir patikimas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis žemėlapio krepšys sukurtas taip, kad atlaikytų grubų valdymą ir ekstremalias lauko sąlygas. Jis sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, užtikrinant, kad jūsų įranga išliktų saugi ir patikima per visus nuotykius lauke.

5.Universalus ir daugiafunkcinis: Be žemėlapių nešiojimo, šis krepšys taip pat gali būti naudojamas dokumentams, užrašų knygelėms ir kitiems asmeniniams daiktams saugoti. Tai universalus aksesuaras, prisitaikantis prie įvairių lauko veiklų, todėl jį būtina turėti bet kuriam lauko entuziastui.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siunta apima:

1 kompiuterio lauko žemėlapio krepšys

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mes garantuojame savo gaminių kokybę. Jei jums reikia daugiau šios prekės, galite susisiekti su mumis.mes suteiksime jums geriausią kainą. Palikite savo žinutę!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai