Tualetų atliekos Rutulinis sandariklis RV tualeto plombos rinkinys 12524 RV tualeto atsarginėms dalims

€6.61 €9.57

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tualetai Atliekinės kamuolinio plombos RV tualeto plombos rinkinys 12524 RV tualeto atsarginėms dalims [puikus pakeitimas]Mūsų atliekų rutulio sandariklis yra puikus 12524 Thet-ford RV tualeto dalių pakaitalas. Specialiai sukurtas "Aqua Magic Style Plus" / "Style Lite" / "Style II" / gyvenamiesiems modeliams, tai yra be rūpesčių pasirinkimas jūsų RV tualeto sandarikliui.

[Šviežia aplinka] Mūsų aukštos kokybės Thet-ford RV tualeto dalys yra pagamintos iš aukštos kokybės kompozicinių medžiagų, kurios turi tvirtą sandarumą ir ilgą tarnavimo laiką. RV tualeto sandariklis gali efektyviai išspręsti vandens nutekėjimo problemą ir užtikrinti jūsų kelionę be rūpesčių.

[Lengva įdiegti] Mūsų 12524 RV tualeto sandariklius labai lengva sumontuoti. Tiesiog nuimkite tualetą, nuimkite seną sandariklį, išvalykite montavimo vietą ir pakeiskite nauju sandarikliu.

Spalva: Juoda

Medžiaga: guma

Pakuote sudaro:

1x RV tualeto sandariklis

2x poveržlė

2x veržlė

2x varžtas

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai