E27/B22/E14 11W "WiFi" išmanioji LED lemputė 16 milijonų spalvų "Google Home" Alexa priedai Alexa Google Home

€4.77 €9.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • DIY Supplies - Woodworking
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • SKU: v3154

  • Kategorijos: Tools

E27/B22/E14 11W "WiFi" išmanioji LED lemputė 16 milijonų spalvų "Google Home" Alexa priedai Išmaniosios LED lemputės dujos

Prekės specifikacija: Funkcija:

Nereikia jokio koncentratoriaus: prijunkite lemputę tiesiai prie "WiFi" namuose.

Didžiulės spalvų parinktys: bet kokia proga su 16 milijonų spalvų ir sureguliuokite ryškumą bei spalvų temperatūrą nuo šiltos baltos ( 1700K ) iki dienos šviesos ( 6500K ).

Valdymas balsu: valdykite šviesas laisvų rankų įranga naudodami "Alexa" ir "Google Assistant".

Energijos taupymas: Sumažinkite energijos suvartojimą iki 83 procentų be ryškumo ar kokybės praradimo, palyginti su 60 W kaitrine lempute.

Suderinamumas: suderinamas su "Google Home", "Alexa".

Specifikacijos:

Tipas: išmanioji lemputė

Lempos bazė: E27/B22/E14

Medžiaga: plastikas

Prisijungti: WIFI

Galia: 11W

"Google Home" palaikymas, "Alexa"

Taikymas: valgykla, miegamasis, studijų kambarys, balkonas, koridorius

Ar pridedamos lemputės: Taip Maitinimo šaltinis: Kintamosios srovės įtampa: Kita plati įtampa Korpuso medžiaga: Nerūdijančio plieno šviesos šaltinis: Kita-WiFi Smart Yra baterijos komplekte: Nereikia baterijų: Nėra Baterijos tipas: Nėra Naudojimas: Atostogos

Komplektą sudaro: 1 x išmanioji lemputė

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kuriam atvykti reikia tik 3–8 dienų.Norėdami pristatyti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu stebėti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5,Ką daryti, kai baigiasi pirkimo apsaugos laikas?: Jei jūsų pirkinio apsaugos laikas baigiasi, susisiekite su mumis ir mes galime padėti jį pratęsti. Taigi jūsų pinigai nepateks į mano sąskaitą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai