Can Antgalis Patvarus statinės alyvos vamzdis Alyvos statinės kreipiamasis vamzdis Antgalis Antgalis Nesandarus Automobilių motociklai Plastikiniai pakaitiniai alyvos vamzdžiai Įrankiai

€3.07 €6.14

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Can Nozzle
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ženkleliai:

1. Didelis stiprumas ir patvarumas: Snapelio antgalis turi aliuminio lydinio sąsają, kurią nėra lengva deformuoti ir kuri yra labai atspari dilimui. Jis taip pat yra atsparus rūdims ir pasižymi išskirtiniu apdirbimu.

2. Sandarus dizainas: Naudodami šį snapelio antgalį galite pilti aliejų ar skystį be purslų ar lašinimo, taupydami išteklius ir išlaikydami virtuvę švarią ir saugią.

3. Filtro ekrano įtaisas: Šis snapelio antgalis turi filtro ekrano įtaisą, kuris gali filtruoti aglomeruotas medžiagas ir užkirsti kelią vandens srauto užsikimšimui ar taršai. Jį lengva įdiegti ir naudoti, jis pagamintas iš nerūdijančio plieno, kad būtų patvarus ir patikimas.

4. Universalus snapelio antgalis: Nesvarbu, ar jums reikia pilti vandenį, aliejų ar kitus skysčius, šis snapelio antgalis gali jį valdyti. Jis tinka daugumai mažų geležies naftos statinių, jį lengva naudoti ir laikyti.

5. Platus pritaikymo pasirinkimas: Šis "Jerry Can" snapelio antgalis tinka namams, gamykloms, ūkiams ir kitoms vietoms, kur jums reikia galingo vandens purškalo.

Aprašymas:

Ar jums reikia patikimo purkštuko dažų, aliejaus ar kitų skysčių skardinėms? Neieškokite daugiau nei skardinės antgalis.Šis patogus prietaisas pritvirtinamas prie bet kurios standartinės skardinės ir leidžia lengvai purkšti. Antgalis pagamintas iš patvaraus PP ir turi nerūdijančio plieno filtro ekraną, kad būtų išvengta užsikimšimo. Tai taip pat padeda taupyti išteklius, nes sumažėja atliekų ir išsiliejimo.

Apgyvendinimo įstaigos:

1. Produkto pavadinimas: Jerry Can Nozzle

2. Kalibras:

apie 35 mm / 1,38 colio,

apie 43 mm / 1.69 colio,

apie 45mm / 1.77 colių

3. Medžiaga: PP, aliuminis

4. Taikoma: vandens statinėms, dažų statinėms, naftos statinėms, ne PP statinėms, 200 litrų didelėms

naftos statinėms 5. Ilgis: (apytiksliai)38cm / 14.96 colių

Juodas modelis yra inžinerinė PP jungtis

Balta versija yra aliuminio lydinio jungtis

Pakuočių sąrašas:

1 * Jerry can antgalis

Visi atsiliepimai

Susiję produktai