PCI Express PCI-E 4.0 4X į X4 adapterio prailginimo kabelis 10CM-120CM Palaiko SSD GPU tinklo plokštę USB kortelės fiksavimo kortelė

€40.83 €42.98

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Package - Yes
  • Origin - Mainland China
  • Type - Extension Cable

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto pavadinimas: PCIE 4.0 x4 į x4 prailginimo kabelis Gaminio modelis:

PCIE 4.0 X4 180180

PCIE 4.0 X4 90180

PCIE 4.0 X4 18090 PCIE 4.0 X4 9090

Perdavimo greitis: PCIE 4.0 x4 visu greičiu

Kabelio ilgis: 5 ~ 120cm, ilgį galima pritaikyti

Taikomos suderintos kortelės: belaidžio tinklo plokštė, laidinio tinklo plokštė, fiksavimo kortelė, USB kortelė, kietojo kūno standžiojo disko kortelė, jei PCIe kortelė yra x4, o pagrindinės plokštės lizdas yra x4 sąsaja gali palaikyti.

Kabelio ilgis Aprašymas:

Laido ilgis mūsų parduotuvėje reiškia matomo laido dalį, išskyrus PCB ir jungtį, jei joje yra PCB ir jungtis, pridėkite apie 3 cm. Bendras ilgis yra apie 8 cm, žiūrėkite 5 cm matmenį žemiau esančiame paveikslėlyje.

1. Kokia yra laido kokybė? Ar yra skydas?

Yra metalinis ekranavimas, pažangus EMI ekranavimo laidus polimeras, naujos medžiagos EMI ekranavimui, plokščių kabelių dizainas. Ši technologija leidžia kiekvieną kabelį visiškai uždengti laidžiojo polimero ekranavimu nuo elektromagnetinių trukdžių, kad būtų išvengta elektromagnetinių dažnių paplitimo ar išmetimo, būtų sumažinti trukdžiai ir veikimo pablogėjimas bei sumažintas kabelio svoris.

2. Ar viela minkšta? Ar jis gali būti sulenktas?

Kabelis yra ketvirtosios kartos PCIe skirtas kabelis. Juodo kabelio storis yra 1,3 mm. Kabelis gali būti sulenktas arba sulankstytas, nedarant įtakos naudojimui.

3. Kodėl prijungus prailginimo laidą našumas yra prastas? O gal jis įstrigo lėtai ar neveikia?

Prijungus vaizdo plokštės prailginimo kabelį, našumas yra nepakankamas arba funkcija yra nenormali. Yra trys bendros problemos:

1. Prailginimo kabelis sumontuotas neteisingai. Vaizdo plokštės prailginimo kabelis turi būti įdėtas į vaizdo plokštės lizdą, esantį arčiausiai procesoriaus. Kiti laiko tarpsniai veikia prastai.

2. Auksiniai grafikos plokštės pirštai arba pagrindinės plokštės lizdo gnybtai nėra gerai kontaktuojantys arba turi oksidų, todėl kortelė sulėtėja, o auksinių pirštų kontaktiniai taškai turi būti švarūs.

3. Pagrindinė plokštė sensta, grafikos plokštė sensta, o įranga yra senesnė nei 4 metai ir nepalaiko prailginimo laidų naudojimo. Naudokite mažesniu greičiu, jei įranga sensta arba signalas yra prastas

4. Produkto pranašumai:

1. Kabelio pranašumas, ketvirtosios kartos ekranuotas didelės spartos kabelis, naudojant aukštos kokybės jungtis, aukšto dažnio palaikymas PCIe 4.0 x4 Gen4 stabili transmisija

2. Kabelio ilgio pranašumas, nuo 5cm iki 120cm galima pritaikyti, adapteris parduodamas mūsų parduotuvėje, kabelio varža yra maža, kabelio ilgis per 60 cm gali stabiliai palaikyti PCIe4.0 visą greitį.

3. Diferencialinis signalas neturi per skylę konstrukcijos, nėra signalo slopinimo trukdžių problemos dėl parazitinės talpos ir parazitinio induktyvumo, nėra CAF mikro trumpojo jungimo reiškinio, o produktas yra patvarus.

4. PCB naudoja aukštos kokybės medžiagas, pasižyminčias aukštu dažniu ir mažu atsparumu. PCB pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų. PCB naudoja dideles TG plokšteles. Vario medžiagos storis sutirštėja iki 1oz. Auksinis pirštas turi pakankamai aukso dengimo turinio. Garso problemos gedimas.

5. Gaminyje naudojama viela yra labai patvari. Norėdami apsaugoti metalinius suvirinimo taškus, naudokite 3 mm storio PCB tarpiklius, o tvirtinimo varžtus ir šešiakampes veržles užfiksuokite.Produktas yra stiprus ir patikimas, atsparus traukimui, atsparus trukdžiams ir nesulaužys Nagų lašo problema.

6. PCB yra trumpas ir riebus dizainas, kuris neprilips prie vaizdo plokštės. Riebi ir ilga konstrukcija palengvina plokštės montavimą ir sumažina žalos

tikimybę

Visi atsiliepimai

Susiję produktai