2X Indaplovės įdėklas, suderinamas su "Sodastream" buteliais, universalus butelių laikiklis, tinkantis visoms standartinėms indaplovėms

€13.22 €19.16

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X indaplovės įdėklas, suderinamas su "Sodastream" buteliais, universalus butelių laikiklis, tinkantis visoms standartinėms indaplovėms

Lengva įdiegti ir naudoti. Krepšelio antgalio versija, tinkanti visoms standartinėms indaplovėms.

[nerūdijantis plienas]: atsparus rūdims, o apsauginis dangtelis pagamintas iš aukštai temperatūrai atsparios medžiagos, indaplovės, apsaugančios nuo rūdžių. Butelio laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, skirtas pakabinti indaplovėje. Optimaliems valymo rezultatams be pakreipimo, įbrėžimo ar lūžimo.

[Universalus]: dėl itin mažo skersmens laikiklis telpa į bet kurią butelio angą. Labai tinka visų rūšių alaus taurėms, vyno taurėms, šampano taurėms, gėrimams ir sporto buteliams, vazoms, karamelėms ir kt.

[Lengva naudoti] Tiesiog padėkite indaplovės stovą ant indų stovo, padėkite ant jo nešvarų butelį ir įjunkite indaplovę. Net sunkiai remontuojamus butelius ir indus galima lengvai išvalyti.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuote sudaro:

12 x laikiklis (skersmuo 6mm, ilgas 15.2cm)

12 x laikiklis (skersmuo 6mm, ilgas 24.2cm)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai