Vintažinis ornamentas Motociklas Varpas Žavesys Jojimo varpas Vėrinys vyrams Motociklų aksesuarai Papuošalai su titano plieno grandine

€3.45 €4.93

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite savo artimuosius! Šis stiprus baikerių varpas yra geriausias kompanionas, primenantis motociklininkui vairuoti atsargiai ir pašalinti nesėkmę. Puiki dovana vyrui, žmonai, mamai, tėčiui, broliams ir seserims bei sūnėnui. Gaukite savo baikerio varpą dabar!

Specifikacijos:

Prekės tipas: motociklo varpas

Būklė: 100% visiškai nauja ir aukštos kokybės

Medžiaga: aukštos kokybės metalas

Stilius: varpas

Pakuotė: atskirai supakuota

Dovanų dovanojimo objektas: draugai

vyrai (moterys) Stilius: punk, hiphopas, mada, pop, paprastas, dviračių sportas

Taikomos dovanų teikimo progos: kelionių suvenyrai, gimtadienio

dovanos Pirmasis pasirinkimas motociklų ir dviračių varpų aksesuarams, klasikiniams ir madingiems, puošiantiems jūsų gyvenimą!

Pakuočių sąrašas:

Motociklo varpas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Padidinkite sėkmę: kontroliuokite savo likimą kelyje naudodami šį motociklo varpą, kuris pašalina blogą sėkmę ir pašalina piktąsias dvasias, sukeliančias mechanines problemas. Tai ne tik atneša sėkmę motociklininkui, bet ir yra laimingas žavesys, kurį galima padovanoti.

2. Aiškus skambėjimo tonas: Leiskite mūsų motociklo varpui būti jūsų partneriu važiuojant, lydint jus visos kelionės metu. Jo aiškus tonas primena vairuoti atsargiai, pranešant partneriui, kad jums jų reikia šalia. Su šiuo varpu saugumas ir meilė visada tvyro ore, todėl jūsų kelionė tampa nepamirštama.

3. Platus pritaikymas: Nustebinkite savo artimuosius šiuo motociklo varpeliu kaip dovana. Puikiai tinka įvairioms transporto priemonėms, tokioms kaip motociklai, dviračiai, elektrinės transporto priemonės ir kt. Idealiai tinka vyrui, žmonai, mamai, tėčiui, broliams ir seserims ar sūnėnui.

4. Geriausias partneris: važiuokite užtikrintai su mūsų motociklo varpu.Jo traškus ir malonus garsas sklinda iš unikalios automobilio formos atidarymo varpelio. Pakabinkite jį ant dviračio arba naudokite kaip raktų pakabuką, jį lengva laikyti. Puikus jūsų įrankių papildymas, patikimas kompanionas kelyje.

5. Pasirinkta medžiaga: Mūsų motociklo varpas turi puikią apsaugą su aukštos kokybės titano plieno medžiaga, kuri yra atspari dilimui ir lengvai neišbluks. Jo trimatis dizainas demonstruoja stilių, tuo pačiu užtikrindamas stiprią motociklininkų apsaugą, todėl jis tinkamas ilgalaikiam naudojimui atšiauriomis oro sąlygomis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai