Automobilio salono skydelis veidrodėlis Makiažo veidrodėlis LED jungiklis "Sun High Clear Vanity Mirror" reguliuojami automobilių priedai

€9.01 €18.02

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Name - Car Vanity Mirror
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Automobilio veidrodėlis yra įmontuotas 6 LED žibintai, pakankamai ryškūs, kad suteiktų jums aiškią vizualinę būseną, nebesirūpinkite dėl nepatogumų, kuriuos sukelia tamsi šviesa.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir stiklo, automobilio skydelio veidrodėlis yra patvarus, jo nėra lengva nukristi ar sulaužyti ir jį galima naudoti ilgą laiką.

3. Automobilio veidrodžio skydelis yra suprojektuotas su išmaniuoju jutikliniu jutikliu, jums reikia tik vieno prisilietimo prie ekrano, kad galėtumėte valdyti jo jungiklį, labai patogu valdyti.

4. Automobilio makiažo veidrodėlis gali tikti daugumai transporto priemonių, tokių kaip visureigiai, mini, automobiliai, sunkvežimiai ir kt. Tai gali suteikti geresnį kampą jūsų makiažui.

5. Spaustuko tipo LED automobilio veidrodėlį patogu montuoti. Tiesiog atidarykite spaustuką ir pritvirtinkite jį ant skydelio nuo saulės, nepadarydami žalos, nereikia jokių kitų įrankių.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: automobilio veidrodis

Medžiaga: ABS ir stiklas

Spalva: Juoda

Patarimas: nėra akumuliatoriaus

Taikomi modeliai: universalūs

Produktų sąrašas:

1* automobilio veidrodėlis (be akumuliatoriaus)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikis naudojimas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir stiklo medžiagų, praktiškas automobilio skydelio veidrodėlis yra patvarus, stabilus, lengvai krintantis ir gali tarnauti ilgą laiką.

2. Ryški šviesa: Automobilio veidrodėlis yra pakankamai ryškus tamsioje aplinkoje su 6 LED žibintais, suteikiančiais tolygesnį ir subtilesnį apšvietimo efektą bei apsaugančius jūsų akis.

3.Jutiklinis jutiklis: veidrodinis ekranas suprojektuotas su jutikliniu jutikliu, tiesiog palieskite veidrodį nurodytoje vietoje, o LED lemputės yra įjungtos ir patogios valdyti.

4. Lengvas montavimas: spaustuko tipo LED automobilio veidrodėlį patogu montuoti. Tiesiog atidarykite spaustuką ir pritvirtinkite jį ant skydelio nuo saulės, nepadarydami žalos, nereikia jokių kitų įrankių.

5. Daugumai transporto priemonių: automobilio makiažo veidrodėlis gali tikti daugumai transporto priemonių, tokių kaip visureigiai, mini, automobiliai, sunkvežimiai ir kt. Tai gali suteikti geresnį kampą jūsų makiažui.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai