Automobilių padangų pripūtimo siurblys Automatinis padangų siurblys 12V 150psi Nešiojamas laidinis pripūtimo oro kompresorius automobilio dviračiui Dviračio oro užpildymo siurblys

€16.96 €33.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Height - 5.5cm
  • Voltage - 12V
  • Item Width - 9cm
  • Item Weight - 684g
  • Material Type - ABS
  • Item Length - 14.5cm
  • Brand Name - vvcesidot
  • Origin - Mainland China
  • Model Name - Inflatable Pump
  • Item Type - Pumps

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Greitesnė infliacija: Turėdamas galingą 150PSI variklį, šis padangų pripūtimo įtaisas gali greitai užpildyti jūsų padangas per kelias minutes, sukurtas naudojant didelį efektyvumą ir stiprią galią, taupant laiką ir energiją.

2. Patogus ir nešiojamas: klojamas plokščias dizainas slepia maitinimo laidą, pripūtimo vamzdį ir antgalį, kad būtų lengva transportuoti ir laikyti. Mini ir kompaktiškas, šis nešiojamas padangų pripūtimo įtaisas užima minimalią vietą jūsų transporto priemonėje ir dažnai yra pasiekiamas padangų pripūtimui.

3. Didelio efektyvumo variklis: įrengtas didelio našumo variklis, kuris sunaudoja mažiau energijos, šis padangų pripūtimo oro kompresorius veikia efektyviau. Jo gryno vario ritės variklis užtikrina stabilų ir patikimą veikimą, prailgindamas prietaiso tarnavimo laiką. Patirkite ilgalaikį ir patikimą veikimą su mūsų produktu.

4. Momentinė infliacija: automatiškai pripūskite elektrą, tiesiog prijungdami prie dūmų žiebtuvėlio ir 1 paspaudimu nustatykite oro slėgį. Norite ištuštinti? Paspauskite pusiaukelėje, kad paleistumėte.

5. Platus pritaikymas: Mūsų padangų pripūtimo oro kompresorius yra aprūpintas universaliu dizainu, skirtu plačiam naudojimui, leidžiančiu pripūsti automobilių, motociklų ir dviračių padangas, kad būtų patenkinti įvairūs poreikiai.

Aprašymas:

Ieškote didelio efektyvumo, mini ir kompaktiško elektrinio oro siurblio savo automobilio padangoms? Neieškokite daugiau. Mūsų elektrinis oro siurblys sukurtas taip, kad palengvintų jūsų gyvenimą, padėdamas greitai ir lengvai nustatyti norimą oro slėgį. Be to, jis yra pakankamai patvarus, kad prailgintų jūsų padangų tarnavimo laiką. Puikiai tinka visiems, ieškantiems patikimo siurblio, kurį būtų lengva naudoti ir kuris būtų sukurtas taip, kad tarnautų ilgai.

Apgyvendinimo įstaigos:

1. Produkto pavadinimas: oro siurblys

2. Produkto medžiaga: ABS

3. Gaminio svoris: 684g

4. Produkto dydis: 14.5 * 9 * 5.5CM (5.70 * 3.54 * 2.16 colio)

Sąrašas:

1* Padangų pripūtimo oro kompresorius

Priminimas:

Produkto dydis / nuotraukos matuojamos ir daromos rankiniu būdu, prašau atleisti už nedidelį nukrypimą

Visi atsiliepimai

Susiję produktai