SKIIP32NAB12T1 Naujas originalus IGBT modulis

€118.33

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - SKIIP32NAB12T1
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laba diena, Mate! Dėl bet kokios techninės pagalbos ir duomenų lapo nedvejodami susisiekite su manimi.

1. Pirmiausia susisiekite su manimi, jei jums reikia didelio kiekio ar greitesnio pristatymo, kad galėčiau susitarti dėl geresnės kainos ir pristatymo būdo. Mes priimame platų mokėjimo būdų spektrą. Tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo su jumis, kaip ir su daugeliu kitų mūsų klientų.

2. Pristatymas visame pasaulyje. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO). Užsakymai apdoroti laiku po mokėjimo patikrinimo.

3. Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas turi sutapti su pristatymo adresu.

4.Rodomi vaizdai gali būti ne tikrasis elementas ir yra tik jūsų nuoroda.

5. Paslaugų tranzito laiką nustato vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu. Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis.Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

6. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš mūsų pirmojo turimo sandėlio pagreitintam pristatymui.

7.In atsižvelgdami į savo klientų naudą, esame priversti išsiųsti jūsų užsakymą įprastu paštu. Tačiau prašome suprasti, kad muito mes negalime kontroliuoti, mes negalime garantuoti, kad nebus jokių mokesčių ir nemokėsime jokių mokesčių. Nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus, kuriuos tai gali sukelti.

8. Mes rūpinamės savo vertinamais klientais ir visada stengsimės jums padėti. Mes visada norime abipusiai naudingų santykių su mūsų brangiais klientais. Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą atsiliepimą ar atidarymą ir ginčą svetainėje. Iki!

DHL, FEDEX UPS TNT IR JŪRŲ SIUNTA su PALAIKOMA GERESNE KAINA. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai