automobilių plovimo rankšluostis Valymo detalės Skudurai automobilių buitiniai sugeriantys skalbiniai Mikropluošto rankšluosčių valymas Džiovinimas Šluostės valymo priedas

€7.70 €15.41

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Sponges, Cloths & Brushes
  • Item Width - 30cm
  • Item Length - 15cm
  • Material Type - Microfiber
  • Special Features - Super Absorbent Cleaning
  • Item Weight - 300g
  • Origin - Mainland China
  • Item Height - 5cm

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Didelė valymo galia: Šios mikropluošto valymo šluostės yra pagamintos iš aukštos kokybės ir subtilios medžiagos, užtikrinančios švelnų ir efektyvų valymą be sukietėjimo. Jų galingas valymo gebėjimas greitai pašalina nešvarumus ir dėmes, todėl jie yra ilgalaikis ir patikimas pasirinkimas jūsų valymo poreikiams.

2. Lengvas sprendimas: Naudodami šias mikropluošto valymo šluostes galite sutaupyti laiko ir energijos, per kelias sekundes nuvalydami vandens dėmes nuo bet kokių paviršių. Jie sukurti taip, kad greitai ir efektyviai sugertų vandenį, todėl jūsų transporto priemonė ar namai būtų švarūs.

3. Visiškas valymas: atsisveikinkite su užsispyrusiais nešvarumais ir dulkėmis naudodami šias mikropluošto valymo šluostes. Dėl patogaus dydžio ir minkštos tekstūros jie puikiai tinka bet kokiems paviršiams įveikti, nepaliekant nė vieno kampo neišvalyto.Geriausia, kad jie apsaugo automobilių dažų blizgesį ir gali būti lengvai plaunami ir pakartotinai naudojami, todėl yra ekologiški ir ekonomiški.

4. Geresnis valymo efektyvumas: Šios mikropluošto valymo šluostės yra padidintos ir sutirštintos, didelio pločio, leidžiančios lengvai išvalyti didelius plotus. Jie neišblunka ir nepraranda plaukų, užtikrindami ilgalaikį ir patikimą veikimą.

5. Plačiai naudojamas: Pasižyminčios puikiu tvirtumu ir ekologiškumu, šios mikropluošto šluostės valo paviršius, tokius kaip automobilio salonas, langas, porcelianas ir veidrodžiai. Daugkartinio naudojimo, jie pagaminti iš itin minkšto, storo audinio, kuris išlaiko savo kokybę net po kelių skalbimų.

Aprašymas:

Taupykite laiką ir energiją, tuo pačiu užtikrindami, kad neliktų nepaliestų aklavietės. Dėl padidinto ir sutirštinto dydžio šie skudurai pasižymi tvirtumu net sunkiausiems darbams.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Automobilių valymo skudurai

2. Medžiaga: mikropluoštas

3. Spalva: pilka

4. Produkto dydis (neprivaloma):

(apytiksliai)30 * 30 cm / 11.81 * 11.81 colių;

(apytiksliai)30 * 60cm / 11.81 * 23.62 colių

5. Tinka: automobilio vidaus ir išorės valymui, vonios veidrodžiui, stikliniam langui, virtuvės porcelianui ir kt

Pakuočių sąrašas:

2vnt.* Nuplaukite rankšluosčius automobilio detalėms

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai