Sodo suktukai Kiemas Suktukai Metalinis kinetinis vėjo varpelis 3D dekoratyvinis ornamentas miegamajam Veranda Balkonas Terasa Kiemas Sodas

€12.54 €25.07

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Theme - Music
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pridėkite šiek tiek spalvų ir judesių savo sodui su šiais vėjo suktukais. Jie pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra atspari oro sąlygoms ir patvari. Jie naudoja spausdinimo technologiją, kad sukurtų ryškius ir tikroviškus raštus, kurie neišnyks. Juos lengva pakabinti ir sklandžiai sukti su vėju. Jie puikiai tinka papuošti jūsų sodą, terasą, veją ar balkoną. Jie taip pat yra puiki namų ruošos dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Specifikacijos:

Medžiaga: metalas

Dydis: 30 cm / 11.8 colio

Produktų sąrašas:

1* Vėjo suktukas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Nuostabūs vaizdo efektai: Šis vėjo suktukas turi pažangią spausdinimo technologiją, kuri sukuria nuostabius raštus, kai sukasi ir spindi kartu su vėju. Jums patiks nuostabūs vaizdo efektai, kuriuos jis suteikia.

2. Metalinė medžiaga: Pagaminta iš patvarios metalinės medžiagos, galinčios atlaikyti įvairias oro sąlygas, "Wind Spinners Outdoor" nėra lengva deformuoti ir rūdyti, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.

3. Lengva pakabinti: sodo suktukai kiemo suktukai metaliniai yra lengvai pakabinami. Jis tiekiamas su tuščiavidure dalimi, todėl galite lengvai pakabinti jį visur, kur norite papuošti, o tai yra patogu.

4. Platus naudojimo spektras: pakabinkite suktukus kiemui ir sodui savo salės lange, kiemo terasoje, galerijoje, svetainėje, miegamajame, balkone ar medyje ir mėgaukitės žaviu judesiu bei atspindžiu. Tai praskaidrins jūsų erdvę ir padarys ją patrauklesnę.

5.Puiki dovana: Kiemo suktukai yra puiki dovana Kalėdoms, gimtadieniams, Padėkos dienai ar bet kuriai kitai ypatingai progai. Galite nustebinti savo šeimą ar draugus šia unikalia ir gražia dovana, kuri jiems patiks.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai