Susuktas vielos tinklelis Servetėlių žiedų laikikliai Vakarėlis Vestuvės Kalėdų rinkimas Auksas 12Vnt Patvarus Lengvas montavimas

€16.55 €22.06

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Servetėlių žiedai yra pagaminti iš metalo su aukso apdaila ir susuktos vielos tinklo dizainu, kuris suteikia elegantišką blizgesį stalo nustatymui.

Mūsų servetėlės suskamba žvakių šviesoje, bet kokį patiekalą paversdamos vakarienės vakarėliu. Vielos tinklo dizainas suteikia puikų apdailos prisilietimą prie gerai išdėstyto stalo. Jie yra gražūs maži meno kūriniai, kurie sustiprina bet kokio stalo nustatymo grožį.

Puikus stalo dekoravimas: Gražūs servetėlių žiedai gali papuošti jūsų stalviršį oficialioms progoms ar atsitiktiniams susibūrimams, suteikdami jūsų stalo nustatymui

baigiamąjį prisilietimą Šie servetėlių žiedai puikiai tinka įvairioms progoms, tokioms kaip vestuvės, vakarėliai, iškylos, šventės, Padėkos diena, Naujieji metai, Kalėdos, priėmimai ir kt. Šie servetėlių žiedai gali padėti išlaikyti tvarkingą ir tvarkingą stalo aplinką, nes jie tvarkingai laiko servetėles vietoje ir neleidžia joms nukristi ar slysti.

Medžiaga: metalas

spalva: auksas

Pakuote sudaro:

12 x Auksiniai servetėlių žiedai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai