1PC Medinė katės figūrėlė Stalinis stalas Ornamentas Drožybos modelis Namų biuro dekoravimas Gyvūnų skulptūra Kalėdinio amato dovana

€4.04 €8.98

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Wood
  • Is Smart Device - no
  • Style - Modern Style
  • Theme - Animal
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų rankų darbo katė gali pasigirti lygiu ir subtiliu paviršiumi, leidžiančiu pajusti mielą katės žavesį. Ši žavinga katės figūrėlė yra lengva ir buvo sukurta su meile, kad išgydytų sielą. Puikiai tinka bet kokiai progai, gimtadieniui, šventei, jubiliejui ar kitam ypatingam renginiui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Medžio drožyba kūrybiniai kačių papuošalai

Produkto medžiaga: mediena

Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio svoris: 30g

Pakuotė:opp

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Pakuočių sąrašas:

Medžio raižyta katės figūrėlė*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pasirinkta medžiaga: Naudojant aukščiausios kokybės natūralią medieną ir kruopščiai šlifavus bei poliruojant, ši medžio raižyta katės figūrėlė demonstruoja nepriekaištingus ir lygius paviršius, atsparius deformacijai, suteikdama neprilygstamą kokybės lygį.

2.Mielas katės dizainas: Ši medžio raižyta katės figūrėlė turi tikrovišką formą ir gyvą išraišką, leidžiančią pajusti mielą katės žavesį. Jis yra išskirtinai rankomis išdrožtas kvalifikuotų amatininkų, todėl tai yra unikali ir žavinga jūsų namų puošmena.

3.Išgydykite sielą: Ši medžio raižyta katės figūrėlė yra ne tik meno kūrinys, bet ir savotiška paguoda sielai. Tai lydės jus per įtemptą darbo dieną, leisdama jums rasti šilumos ir komforto jausmą įtemptame gyvenime.

4.Apgalvota dovana: pasidalykite savo tikromis emocijomis su mūsų nuostabia medžio raižyta katės figūrėle.Puikiai tinka bet kokiai progai, tai pageidaujama dovana kačių mylėtojams, vertinantiems išskirtinį meną ir geriausius gestus. Idealiai tinka gimtadieniams, šventėms, jubiliejams ar tiesiog todėl.

5. Universalus naudojimas: Ši vidutinio dydžio medžio raižyta katės figūrėlė yra puikus priedas prie bet kurio kambario. Smagus ir gražus dizainas suteikia jūsų erdvei stiliaus. Jis gali būti patalpintas jūsų versle, svetainėje, miegamajame ar studijoje, suteikiant grožio kelioms scenoms.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai