Keraminiai molio lipdymo įrankiai Nerūdijančio plieno pušies plastiko molio drožybos įrankių rinkinys Išskirtinis meistriškumas namams pradedantiesiems

€14.11 €24.33

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Keraminiai molio lipdymo įrankiai Nerūdijančio plieno pušies plastiko molio drožybos įrankių rinkinys Išskirtinis meistriškumas namams pradedantiesiems

Savybė: 1. Įvairios paskirties: Keraminiai drožybos įrankiai gali būti naudojami molio gamybai, skulptūrai, tortų dekoravimui, nagų dailei, moliūgų drožybai, derinimo darbams, popierinių gėlių gamybai, amatų drožybai ir kt.

2. 24 vnt.: Keraminio molio skulptūros įrankiuose yra 24 įrankiai, visiškai įrengti daugumai jūsų skulptūros poreikių, idealiai tinka modeliuoti, grandyti, lyginti, formuoti ir pjaustyti molį.

3. Išskirtinis meistriškumas: Molinių įrankių rinkinys pagamintas iš medžio, plastiko, nerūdijančio plieno ir kitų medžiagų, jis yra tvirtas ir patvarus, o gaminys turi ilgą tarnavimo laiką. Patogi rankena užtikrina tvirtą sukibimą.

4. Patogus saugojimas: Keramikos drožybos įrankiai yra su sulankstomu laikymo krepšiu, kuriame galima laikyti skulptūros įrankius po vieną, kuriuos patogu laikyti ir nešiotis išeinant.

5. Išskirtinės dovanos: Molio drožybos įrankių rinkinys yra puiki dovana draugams ir šeimos nariams per Kalėdas, Padėkos dieną, vaikų dieną ar gimtadienį ir jiems tai patiks.

Specifikacijos:

Prekės tipas: Keramikos drožybos įrankiai

Medžiaga: pušis, plastikas, nerūdijantis plienas

Specifikacijos: 24 dalių rinkinys

Svoris: apie 300g / 10.6oz

Pakuočių sąrašas: 24 x Keramikos drožybos įrankiai

1 x Daiktadėžė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai