5 lygiai Reguliuojamas greitis USB graviravimo įrankis, tinkamas papuošalams stiklo medžio akmuo

€39.03 €61.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • SKU: v3606

  • Kategorijos: Tools

5 lygiai Reguliuojamas greitis USB graviravimo įrankis, tinkamas papuošalams stiklo medžio akmuo 5 lygių greičio reguliavimas: Maksimalus graviravimo mašinos greitis gali siekti 30 000 aps / min. Trumpai paspauskite mygtuką "+ /-", kad sureguliuotumėte greitį (penki pasirenkami greičio nustatymai: 5K-10K-20K-25K-30K aps./min.), Kurį galima reguliuoti skirtingai.medžiagos reikalavimai, suteikiantys tikslesnį valdymą.

Sureguliuokite sukimosi kryptį: kai profesionalus graviravimo rašiklis yra normalios būsenos, dukart spustelėkite maitinimo mygtuką, kad perjungtumėte sukimosi kryptį (užsidegs atitinkama R / F indikatoriaus lemputė). Jei reikia, galite reguliuoti sukimosi kryptį, kad prisitaikytumėte prie skirtingų naudojimo kampų ar naudojimo scenarijų.

Šis meistro graviravimo įrankis naudoja aukštos kokybės variklį, kad užtikrintų mažą triukšmą ir vibraciją naudojimo metu, suteikdamas jums tylų ir patogų naudojimą.

Akumuliatorinis mini sukamasis įrankis taip pat turi apsaugą nuo perkrovos, kai sukimas yra užblokuotas, visi šviesos diodai mirksi ir prietaisas išsijungs, tiesiog dar kartą paspauskite maitinimo mygtuką, kad paleistumėte iš naujo, taip geriau išvengdami graviravimo rašiklio pažeidimo.

Kokybės pranašumas: Ši nešiojama metalo graviravimo mašina priima aukštos kokybės medžiagų korpusą, turintį C tipo įkrovimo sąsają, 850 mAh talpą ir darbo laiką iki 3-5 valandų. Jame yra įmontuotas galingas variklis, pasižymintis stabiliu veikimu ir dideliu sukimosi greičiu. Galite lengvai graviruoti ir poliruoti, šlifuoti, gręžti, pjaustyti, poliruoti, ėsdinti, sujungti medžiagas.

Specifikacijos:

Maitinimo šaltinis: C tipo įkrovimas

Baterijos talpa: 800mA

Perdavimo greitis: 5000-30000rbm (penki pasirenkami greičio nustatymai)

Nominali įtampa: 5V

Gręžtuvo skersmuo: 2.35mm

Apie 3-5 valandas tuščiosios eigos laiko po visiško įkrovimo

Medžiaga: metalas

spalva: sidabras

Pakuote sudaro:

1 x graviravimo rašiklis

1 x USB įkrovimo laidas

1 x poliravimo grąžtas

2 x gręžimo bitai

3 x pjūklo galvutė

1 x švaistiklis

30 x Graviravimo grąžto antgaliai

2 x šablonas (atsitiktinis stilius,Negalima pasirinkti konkretaus stiliaus.)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Išsiuntimo laikas: Visą produktą galime išsiųsti per 3 ~ 8 darbo dieną, paprastai mes laikomės klientų užsakymų pakavimo ir siuntimo laiko, prieš išsiųsdami turime atidžiai patikrinti prekių kokybę, todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkyti.Apie stebėjimo numerio atnaujinimą: Jei jūsų stebėjimo numeris nėra logistikos informacija, nes tūkstančiai siuntinių, išsiųstų į užsienio šalis, logistikos įmonės neatnaujino logistikos informacijos, susisiekite su mumis pirmą kartą, maloniai prašome tiesiogiai nepradėti ginčo. Mes esame pirmas kartas, kai jūs galite išspręsti! Arba galite stebėti savo siuntinį šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte)

Visi atsiliepimai

Susiję produktai