3vnt Rinkinys Lipnūs kabliukai Kūrybinis skėčio formos kabliukas Lipnus sieniniai kabantys raktai Įvairūs daiktadėžės laikikliai Kambarys Pakabos kablys

€3.27 €6.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Wall hangers - umbrellas hooks
  • Origin - Mainland China
  • Material - PE
  • colgador de llaves - porta llaves pared casa
  • Wall coat rack - wall keychain
  • Keys hanger - Wall Hooks
  • No. of Hooks - 3
  • Storage Hanger - Towel Hook
  • Wall Organizer - key holder wall
  • Pattern Type - Solid
  • 1 - cuelga llaves pared
  • Clothes rack Hangers - Door Hanger
  • Hat Hooks - key box

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto aprašymas

Funkcijos:

1. Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko, stiprių klijų, nelengva kristi, gera laikomoji galia.

2. Išorinis dizainas: Lipnaus kabliuko forma yra skėtis, mielas ir gražus, ir gali būti naudojamas kaip sienų apdaila.

3. Stiprus atsparus vandeniui: stiprūs dvipusiai klijai, nėra lengva nukristi drėgnoje aplinkoje, o galima įklijuoti įvairias sienas (išskyrus krintančias pilkas sienas ir tapetų sienas).

4. Taikomi scenarijai: tinka įvairioms namų dekoravimo scenoms, valgomajam, svetainei, miegamajam, studijoms ir kitoms dekoracijoms, visapusiškai išnaudokite šeimos erdvę, galite pakabinti ar laikyti maitinimo laidus, raktus, mobiliuosius telefonus ir kitus smulkius daiktus. Jis taip pat gali būti naudojamas aukštyn kojom mažiems objektams laikyti.

5. Dėmesio: Kablys tinka lygioms sienoms(plytelėms, stiklui, metalui), o ne popierinei sienai ar dažytai sienai.Prieš montuodami nuvalykite ir nusausinkite paviršius.

100% Visiškai nauja ir aukšta kokybė

Spalva: kaip paveikslėlis

Medžiaga: plastikas

Skaičius:OF0023

Maksimali apkrova: 2kg

Dydis: kaip paveikslėlis

Prašome leisti 0.5-1 colio paklaidą dėl rankinio matavimo.

Pakuotę sudaro: Lipnus kabliukas* 1Set (3vnt.)

Dėmesio: Kadangi skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau pateiktų vaizdų, ačiū už supratimą. Paveikslėlių demonstravimas

Mokėjimas "Vestuviuplanuotojos.lt" yra daug mokėjimo būdų, tokių kaip "Alipay", kreditinės kortelės, banko pervedimai realiuoju laiku, mokėjimai neprisijungus (banko pavedimai ir "Western Union"). Galite pasirinkti jums patogiausią metodą.

Siekiant apsaugoti jūsų interesus, jūsų mokėjimas bus laikinai laikomas "Alibaba" ir nebus grąžintas mums, kol negausite užsakymo ir nebūsite juo patenkinti.Pristatymas Mūsų prekės yra labai tinkamos, būkite tikri, kad įsigijome, mes greitai išsiųsime.

1.Dėl politikos nurodykite mums savo vardą ir pavardę, jei esate Rusija.Ačiū už bendradarbiavimą.

2. Prekė bus išsiųsta per 2-5 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo.

3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinių švenčių dienomis, tvarkymo laikas būtų atidėtas. Prašau suprasti.

4. Jei negavote prekių per 45 dienas, pls leiskite mums 3-5 darbo dienas patikrinti nepristatytas pakuotes prieš mums grąžinant pinigus. Ačiū Grąžinimo politika Jei prekė yra su defektu, kai ją gaunate, arba nesate ja patenkinti, grąžinkite ją per 5 dienas, kad pakeistumėte arba grąžintumėte pinigus.

Tačiau daiktai turi būti grąžinti į gamyklinę būklę.

Susisiekite su mumis iš anksto ir dar kartą patikrinkite grąžinimo adresą prieš jį grąžindami.Apie mus Atsiliepimai Tikimės, kad galite pateikti mums gerą atsiliepimą! Jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai.

Nuoširdžiai kviečiame palikti teigiamus atsiliepimus 5 žvaigždučių išsamius pardavėjo įvertinimus mums, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga.

Tai užtruks tik 1 minutę. Ačiū už palaikymą!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai