Elektromobilio kėdutė Saulės dangtelis Automobilinė kėdutė Kūdikio kėdutė Apsauga nuo saulės Apsauga nuo saulės vaikams Vaikų plėvelė Apsauga nuo saulės Dulkių izoliacija

€5.85 €11.72

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Applicable Season - Four Seasons
  • Item Height - 1
  • Item Width - 33cm
  • Item Weight - 80g/100g
  • Material Type - COTTON
  • Item Length - 60cm
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Aukščiausios kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio plėvelės ir perlų medvilnės izoliuoto sluoksnio, šis sėdynės užvalkalas yra minkštas, apsaugantis nuo saulės ir atsparus vandeniui, apsaugantis jūsų motociklo sėdynę nuo išblukimo ir įtrūkimų.

2. Praktinis dizainas: Šis saulės atspalvio dangtelis yra dvipusis ir sulankstomas, todėl galite perjungti savo nuožiūra. Jis taip pat turi tvirtai pritvirtintą elastinę juostą, kad ji neslystų nuo jūsų sėdynės.

3. Plačiai naudokite: Nesvarbu, ar turite motokrosą, motociklą, elektromobilį ar motociklą, šis saulės atspalvio dangtelis gali tilpti į jūsų sėdynę ir apsaugoti ją nuo UV spindulių ir dulkių.

4. Lengva valyti: Venkite valymo rūpesčių ir išlaikykite savo motociklo sėdynę gaivią naudodami šį saulės atspalvio dangtelį. Tiesiog nuvalykite jį drėgnu skudurėliu, kad atkurtumėte švarą ir išvengtumėte purvinumo.

5. Puiki dovana: nustebinkite savo šeimą ir draugus šiuo motociklo sėdynės saulės atspalvio dangčiu.Tai apgalvota ir praktiška namų ruoša ar kalėdinė dovana, kurią jie mylės ir naudos daugelį metų.

Aprašymas:

Apsaugokite savo motociklo sėdynę nuo saulės pažeidimų ir nešvarumų naudodami šį patvarų ir lengvai naudojamą dangtelį. Jis tinka daugumai motokroso modelių ir turi sušvelnintą sluoksnį, kad būtų užtikrintas papildomas komfortas. Nesvarbu, ar važiuojate vienas, ar su šeima, šis dangtelis išlaikys jūsų sėdynę švarią ir vėsią. Užsisakykite savo šiandien ir mėgaukitės važiavimu.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Electric Vehicle Protection nuo saulės sėdynės užvalkalas

2. Medžiaga: aliuminio plėvelė, perlų medvilnė

3. Spalva: sidabrinė

4. Produkto dydis:

Kelios pusės: apie 60x33x1cm / 23.62x12.99x0.39inches

Dviguba pusė: apie 65x35x1cm / 25.59x13.78x0.39inches

Produkto svoris: apie 80g/100g

Pakuočių sąrašas:

2 * Elektromobilių apsaugos nuo saulės sėdynių užvalkalai

Nata:

Sutikite, kad gaminio spalvos skiriasi dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų.

Produkto dydis turi toleranciją dėl rankų matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai