Anglies grandiklis Automobilių karbido rinkinys Valiklis Įrankis 3vnt Platus grandiklio rinkinys Ašmenų grandiklis Skustuvo ašmenų tikslus pašalinimas

€12.02 €24.04

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto aprašymas:

Anglies tarpiklių grandiklis valo paviršius naujiems tarpikliams montuoti. Pagaminti naudojant termiškai apdorotą anglinį plieną ir aukštos kokybės chromuotą vanadžio plieną, užtikrinantį tvirtumą, ilgaamžiškumą ir atsparumą korozijai, mūsų rankiniai grandikliai yra sukurti taip, kad atliktų darbą. Šis grandiklio prietaisas taip pat gali tarnauti kaip stiprus ir tikslus automobilių rūdžių valiklis ir sandariklio grandiklis. Grandiklis yra pakankamai ilgas, kad nubrauktų sunkiai pasiekiamas tarpines. Šis patvarus tarpiklių valiklis jaučiasi lengvas jūsų rankose, puikiai tinka kruopščiai nuvalyti anglies dioksidą nuo tarpiklių be didelių pastangų. Grandymo kraštas yra pakankamai aštrus, kad būtų galima perpjauti anglį ir variklio pistoletą, ir jį galima uždėti į aštresnį kraštą, jei to reikalauja jūsų darbas. Grandiklio rankena pasižymi ergonomišku dizainu, kuris užtikrina patikimą sukibimą ir neleidžia grandiklio rankiniam įrankiui paslysti, kai valote ar šalinate tarpiklius.Šis tarpinės grandiklio automobilinis įrankis gali išspręsti daugumą anglies dioksido grandymo darbų, todėl šis tarpiklio įrankis puikiai papildo kiekvieną įrankių rinkinį.

Produkto specifikacija:

Pavadinimas: Carbon Automotive Gasket Scraper

Medžiaga: anglinis plienas

Dydis: 23, 10, 24mm / 0.9, 0.4, 0.94 colių pločio;

220, 265, 315mm / 8.7, 10.4, 12.4 colių ilgio

Grynasis svoris: 439g / 1lb

Pakuočių sąrašas:

Anglies automobilių tarpiklių grandiklis*3

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus grandiklio įrankis: Norėdami išvalyti anglies kaupimąsi iš senų tarpiklių, šis anglies tarpiklio grandiklio įrankis greitai valo paviršius, kad sumontuotų naujas tarpiklius, kad būtų užtikrintas ilgalaikis veikimas.

2. Plačiai tinka: Kartu su anglies grandikliu, šis ilgai pasiekiamas grandiklis yra puikus tarpiklių šalinimo įrankis, skirtas sunkiai pasiekiamoms tarpinėms, kad būtų galima valyti plieninius, guminius ar aprūdijusius paviršius.

3.Patvarios medžiagos: Pagamintas iš anglinio plieno ir chromuoto vanadžio plieno, kad būtų tvirtas ir patvarus, šis didelio našumo ašmenų grandiklis yra atsparus rūdims ir korozijai.

4. Patogus sukibimas: Valdomas grandiklis jaučiasi lengvas rankoje, kad kiekvieną kartą būtų lengva ir švariai nubraukti. Grandiklio tarpiklio įrankis turi ergonomišką rankeną, kuri suteikia svertą sunkiausiems tarpiklių valymo darbams.

5.Best 3 In 1 Set: Galite įsigyti 3vnt tarpiklių grandiklio įrankių rinkinį, kurį sudaro 0.9, 0.4 ir 0.94 colio pločio; 8,7, 10,4 ir 12,4 colio ilgio, pagaminti iš termiškai apdoroto plieno su juodojo oksido apdaila, kad būtų atsparus rūdims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai