Apsaugos nuo įbrėžimų fotoaparato objektyvo apsauginė plėvelė, skirta Nikon Z70-180F2.8S 70180mmf2.8 dekoravimo fotoaparato objektyvo lipduko odai

€20.87 €42.60

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - MeiRaN
  • Photography Accessories Type - Camera Stickers
  • Package - Yes
  • Model Number - nikon
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sveiki atvykę į Meiran parduotuvę, Meiran yra prekės ženklas, kurio specializacija yra fotoaparatų priedai. Mes teikiame jums aukštos kokybės produktus ir puikias paslaugas. Visiems mūsų paketams pateikiami sekimo numeriai. Jei susiduriate su kokiomis nors problemomis, susisiekite su mumis kuo greičiau , mes tai tinkamai sutvarkysime už jus.

Suderinamumas: Nikon Z70180F2.8S

Pakuotėje yra tik: apsauginės plėvelės rinkinys (įskaitant atsarginę plėvelę), valymo servetėlės, juostelė, pincetas, instrukcijos.

(Pastaba:Gaminys neapima fotoaparato korpuso/objektyvo/rankenos/blykstės/drono ir t. t.). Pakuotėje yra atsarginė plėvelė atsarginei kopijai).

Dėl skirtingų ekranų, skirtingų fotografavimo mašinų ir fotografavimo kampų vaizdo spalva gali nukrypti nuo tikrojo gaminio. Konkreti modelio spalva priklauso nuo gautų prekių.

◎Apsauginės plėvelės įklijavimo instrukcijos:

1. Pasiruoškite pakankamai laiko.Paprastai tai užtruks apie dvi valandas.

2. Norėdami kruopščiai nuvalyti dėmes ant fotoaparato paviršiaus, naudokite valymo servetėlę.

3. Norėdami pašalinti visas dulkes ant mašinos paviršiaus, naudokite juostą.

4. Atidžiai žiūrėkite vaizdo įrašo pamoką ir vadovaukitės mokymo instrukcijomis, kad pritaikytumėte filmą.

5. Naudokite karštą plaukų džiovintuvą, kad padėtumėte įklijuoti.

6. Jei turite klausimų, kuo greičiau susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba ir mes padėsime jums išspręsti problemą.

Svarbiausi produkto akcentai:

1. Apsauginė plėvelė yra pritaikyta pasirinktam fotoaparatui ir objektyvui, užtikrinant tobulą prigludimą ir apsaugant jūsų mašiną nuo galimos žalos, kurią sukelia nešvarumai ir atsitiktiniai įbrėžimai, išlaikant jūsų įrenginį gerai apsaugotą ir mėgaujantis be rūpesčių fotografavimo procesu.

2. Apsauginė plėvelė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir pasižymi puikiu patvarumu bei ilgalaikiu veikimu.Jis yra paprastas ir patogus naudoti, atsparus vandeniui ir alyvai, ir gali būti įklijuotas pakartotinai. Be to, tai užtikrina, kad pašalinant po ilgo naudojimo neliktų likučių, todėl jūsų mašina bus nesugadinta.

3. Apsauginėje plėvelėje yra įmontuota išmetimo anga, kad įklijavimo proceso metu nesusidarytų burbuliukai.

4. Sukibimo sritis pasižymi matiniu dizainu, kad sukibimas būtų stipresnis fotografuojant.

※Mes palaikome šablono tinkinimo paslaugas. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba. Mes gaminsime produktus pagal jūsų pritaikymo reikalavimus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai