VR akinių dėklo dangtelis Oculus Quest 2 Quest2 apsaugos krepšio apsaugos priedai 3D virtualios realybės išmaniųjų ausinių šalmo rinkinys

€10.05 €14.99

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Sleeve/Pouch
  • Material - nylon
  • Feature 3 - Protect Oculus Quest VR Gaming Headset
  • Origin - Mainland China
  • Feature 4 - ard Protective Cover Storage Bag Carrying Case
  • Application Laptop Size - 10.2
  • Feature 5 - for Oculus Quest 2 VR Headset
  • Feature 2 - Compact Carrying Case Compatible with Oculus Quest, Oculus Quest 2
  • Feature 1 - Hard Travel Case

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kietas kelioninis dėklas "Oculus Oculos Quest 2 VR" ausinių nešiojamų patogių nešiojimo dėklų valdiklių priedai

Apie šį elementą

【Suderinamas modelis】Nešiojimo kelioninis dėklas, suderinamas su "Oculus Quest" ir "Quest 2". Šis Quest 2 dėklas sukurtas su įvairaus dydžio elastinėmis juostomis, užtikrinančiomis puikų stabilumą organizuojant oculus quest priedus, tokius kaip vr žaidimų ausinės ir jutikliniai valdikliai.

【Visapusiška apsauga】 Gerai pagamintas iš EVA kieto apvalkalo ir vandeniui atsparios medžiagos, šis Oculus dėklas puikiai apsaugo jūsų VR ausines. Tvirta ir patvari medžiaga su minkštu pamušalu viduje, kad apsaugotų visus viduje esančius daiktus nuo įbrėžimų, dulkių, smūgių ir atsitiktinio kritimo. Su elastingu tvirtinimo dirželiu viduje, nešiojimo dėklas leidžia oculus quest išlikti saugiam judant.

【Patogu ir lengva】Dvigubas, vandeniui atsparus užtrauktuko dizainas suteikia lengvą prieigą prie "Oculus" ausinių ir priedų, atidarykite ir uždarykite be vargo. Lengva medžiaga užtikrina patogų nešiojamumą tiek namuose, tiek keliaujant.

【Rankenos dydis】 Dydis: 260 x220 x180 mm (L * W * H) Tvirta rankena, kad būtų lengviau nešiotis. Kompaktišką "oculus quest 2" kelioninį dėklą galima lengvai įsidėti į kuprinę ir bagažą, patogu keliauti, atostogauti, pasimatyti ar namuose. Mažas dydis sutaupo daugiau vietos.

【Šventinė dovana】 Tai bus gražios mokymo dovanos, kalėdinės dovanos vyrams, moterims, mokytojui, draugams, šeimai gimtadienio, Kalėdų, Naujųjų metų, kelionių proga. Jei naudojimo metu jums reikia kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai, ir mes pateiksime jums patenkinamą sprendimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai