2 dalių vandeniui atsparus RGB spalvos keitimas plaukiojančio baseino žibintai baseinui, tvenkiniui, SPA centrui, sūkurinei voniai

€16.48 €21.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Is Bulbs Included - Yes
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Unikalūs plūduriuojantys baseino žibintai plūduriuoja ant vandens dienos metu,baseino žibintai sukuria jums plūduriuojantį šviesos šou jūsų baseine, kai ateina naktis, Taip pat šis plaukiojantis baseinas susilieja su RGB spalva Keičiasi automatiškai, Spalva yra intensyvi ir užburianti! Prideda gražų spalvų prisilietimą naktį prie baseino ir sukuria puikią atmosferą vakarėliams ir susibūrimams!

Tiesiog palikite šias plūduriuojančias baseino šviesas saulėje visą dieną įkrauti, plūduriuoti vandenyje. Jums nereikia nieko daryti, jie automatiškai išsijungia ir įkrauna dienos metu, tada automatiškai įsijungia naktį. Plaukiojančios baseino lemputės gali švytėti iki 8–10 valandų visiškai įkrovus. Prašome visada laikyti saulės kolektorių aukštyn, kitaip plaukiojančių baseino žibintų negalima įkrauti.

saulės plūduriuojantys žibintai yra pagaminti iš aukštos kokybės ir patvarios ABS medžiagos, todėl korpusas tampa kietesnis ir anti-senėjimo. Jie yra atsparūs vandeniui su storu sandarinimo žiedu žibintų apačioje ir yra visiškai atsparūs vandeniui, labai tinka naudoti lauke. RGB spalvų keitimas sukuria šiltą ir saugią atmosferą. Šis saulės plūduriuojantis baseino žibintas yra geriausia jūsų baseino

puošmena Mūsų plaukiojanti baseino šviesa yra tokia smagi visiems, bet taip pat sukuria puikią atmosferą ir gali sukurti atpalaiduojančią aplinką. Galite padaryti, kad LED rutuliniai žibintai veiktų kaip naktiniai žibintai, leiskite savo šeimai nebebijoti nakties tamsos. Šios lauko dekoracijos puikiai tinka gimtadienio vakarėliams, paplūdimio vestuvėms, baseinui, lanai, kiemo baseinui, pergolai, festivaliams ir dar daugiau, bet kokia proga.

Spalva: Mėlyna

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

2 x baseino šviesa

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai